David Hasselhoff sparaliżował Kraków !

Więcej
11 lata 5 miesiąc temu #8442 przez kkasiek4
hm...a ja nic nie wiedziałam. Nie dość a że Hasselhoffa nie poderwałam to jeszcze spóźniłam się do pracy :blush:

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
11 lata 5 miesiąc temu #8435 przez zkarola
byłam też tam na chwilkę przelotem, o godz. 16, nadal były tłumy, ludzie z aparatami atakowali wszystko co się rusza, jest szybkie i przede wszystkim czerwone;)

Więcej
11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #8433 przez Albin
David Hasselhoff był jednym z wielu kierowców biorących udział w rajdzie Gumball 3000 jaki przejechał dzisiaj przez Kraków.
od godz. 13.00 ulice krakowskiego Kazimierza zostały sparaliżowane.
Kilkadziesiąt tysięcy fanów chciało z bliska zobaczyć legendarne samochody prowadzone przez znanych ludzi z dużego ekranu.
Muzeum Inżynierii Miejskiej w Krakowie przeżyło oblężenie porównywalne z "Wiankami" nad Wisłą.
strona organizatora rajdu:
www.gumball3000.com/rally/#/home

. . . . . . . . . . . . . .
Hardkorowy Koksu .
.
David Hasselhoff ... niestety nie siedział z właściwej strony więc fota średnia.
więcej z jego bogatej biografii:
pl.wikipedia.org/wiki/David_Hasselhoff
a w samochodzie oni:

. .

. . .

.

Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Ostatnia11 lata 5 miesiąc temu edycja: Albin od.

Czas generowania strony: 0.420 s.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Klubu Podróżników Śródziemie Aleja Podróżników KRS: 0000556344 na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO. Skontaktować się z nami możesz mailowo [email protected]

Jeżeli chcesz wykorzystać materiały naszego autorstwa zamieszone na portalu skontaktuj się z nami: [email protected]