ciekawy aparat cyfrowy Samsung z WiFi

Więcej
11 lata 4 miesiąc temu #8738 przez crash85
tego nie używałem aczkolwiek mogę polecić bo sam używam Pentax Optio WG3 www.agito.pl/aparat-cyfrowy-pentax-optio...rny-2541-831436.html

w sam raz na górskie wyprawy, na razie miałem raz na pagórkach w karkonoszach ale zapowiada się ciekawie :) jakby ktoś chciał jakieś informacje itp to służę :)

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #8717 przez Albin
Wpadł mi w ręce całkiem ciekawy aparacik.
Aparat cyfrowy Samsung WB150F
Sam pstrykam lustrzankami ale to maleństwo może być całkiem ciekawym zapasowym aparatem ze sporymi możliwościami.
Cena także dosyć przyzwoita bo ok 500 pln.

14.2 megapikseli
18-krotny zoom optyczny
optyczna stabilizacja obrazu
Wyświetlacz LCD hVGA o przekątnej 3.0”
Nagrywanie filmów HD 720p
Funkcja Smart Auto 2.0

ale to co jest bardzo interesujące to Łączność Wi-Fi !
Wbudowana funkcja łączności bezprzewodowej Wi-Fi umożliwia udostępnianie zdjęć w serwisach Facebook, Picasa czy Photobucket lub wysyłać je w wiadomości e-mail bezpośrednio z aparatu. Można również załadować filmy bezpośrednio na YouTube !
Dzięki czemu nie trzeba martwić się o utratę zdjęć w podróży lub o to, że zabraknie miejsca na karcie pamięci . Z kolei funkcja TV Link umożliwia wyświetlanie zdjęć na ekranie telewizora bez użycia kabli. Można również zapisywać zdjęcia na komputerze za jednym kliknięciem dzięki funkcji Auto Backup.

pełny opis:
www.agito.pl/aparat-cyfrowy-samsung-wb15...e&utm_content=568865

.

Czy ktoś z Was używa ten aparat i podzieli się swoją opinią?

.

Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Załączniki:
Ostatnia11 lata 4 miesiąc temu edycja: Albin od.

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

Czas generowania strony: 0.337 s.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Klubu Podróżników Śródziemie Aleja Podróżników KRS: 0000556344 na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO. Skontaktować się z nami możesz mailowo [email protected]

Jeżeli chcesz wykorzystać materiały naszego autorstwa zamieszone na portalu skontaktuj się z nami: [email protected]