PLL LOT niczym tanie linie lotnicze

Więcej
11 lata 3 tygodni temu #9506 przez BALKANDRIVER
Sorry, może nie w temacie linii lotniczych, ale w temacie odliczonej gotówki...
Od dwóch tygodni, robiąc zakupy gdziekolwiek notorycznie jestem nagabywany o drobne - a to o 20groszy, a to o 2 grosze, słowem, nieustająca mantra - dawaj drobne, bo nie mam wydać!
Dziwne, że będąc czasem 2 miesiące na Bałkanach NIGDY nie proszono mnie o drobne - daję, co mam, choćby tysiąc ichniejszej waluty i mam wydane bez słowa jałmużny!
Pracowałem w rewirze sprzedaży i to moją brochą lub szefa było zapewnienie drobnych do wydawania, klienta to nie obchodziło - może fakt, że było to w Kanadzie nie obejmie polskich realiów, ale żałuję, że instytucja pręgierza zanikła .\

BALKANDRIVER

"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #9492 przez Albin
LOT wprowadza na rynku polskim opłatę za płatność kartą kredytową przy rezerwacji biletu. Od 13 listopada opłata wyniesie 25 zł.
podroze.onet.pl/aktualnosci/lot-wprowadz...platnosc-karta/2re97

No żesz w mordę jeża...
może jeszcze kara za brak odliczonej gotówki i w konkretnych nominałach itp ?...
Nie ma się co dziwić że nas Niemcy po kolei wykupują bo nieudolni menadżerowie tak gospodarują majątkiem narodowym prowadząc firmy na dno...

.

Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Załączniki:
Ostatnia11 lata 3 tygodni temu edycja: Albin od.

Więcej
11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #9411 przez Albin
Po spektakularnym zakupie nielotów F-16 w ramach współpracy z USA, zakupiono kolejne nieloty czyli Dreamlinery - Boening 787. Dziwnym trafem to właśnie Polskie egzemplarze psują się najczęściej ... po raz kolejny wszystkie oba dwa zostały uziemione a jakoś inni przewoźnicy nie mają większych problemów...
Tego spotkałem na lotnisku w Monachium
.

Za to na stronie LOT można sobie kupić model samolotu 1:100 za 489.00 PLN :woohoo:
airkiosk.lot.com/produkt/model-samolotu-emb170-skala-1100

albo zajefajny notes :laugh: za 29.00 PLN
Kartki w kratkę z logo LOT. Ilość kartek: 90.
Wymiary: 20cm x 19,5cm
airkiosk.lot.com/produkt/notes-787
.

.

.
.
.
Załączniki:
Ostatnia11 lata 1 miesiąc temu edycja: Albin od.

Więcej
11 lata 1 miesiąc temu #9396 przez zkarola
A tak w drugą stronę:

"PLL LOT nagrodzone przez Lotnisko w Tallinie jako najbardziej punktualna linia lotnicza. To nie pierwsze wyróżnienie za punktualność dla polskiego przewoźnika. W 2012 r. LOT został już uznany przez serwis Flightstats za najbardziej punktualną linię lotniczą w kategorii „Główne linie europejskie”

Więcej
11 lata 1 miesiąc temu #9380 przez kkasiek4
a propo prince polo-od 2 miesięcy dudni się że Lot ma zrezygnować z wszelakich "darmowych" posiłków. Niepowetowana szkoda :side:

Więcej
11 lata 1 miesiąc temu #9364 przez Albin
Ta bariera nie do pokonania to oddzielenie klasy biznes od ekonomicznej czyli na tej trasie jakieś 100% więcej za bilet :laugh:

.

.
.
.

Czas generowania strony: 0.348 s.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Klubu Podróżników Śródziemie Aleja Podróżników KRS: 0000556344 na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO. Skontaktować się z nami możesz mailowo [email protected]

Jeżeli chcesz wykorzystać materiały naszego autorstwa zamieszone na portalu skontaktuj się z nami: [email protected]