- Otrzymane podziękowania: 0
Czyste Góry, Czyste Szlaki
Największe sprzątanie Tatr w historii- fotorelacja
- Gość
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #5969
przez
Replied by on topic Odpowiedź:Największe sprzątanie Tatr w historii- fotorelacja
Prezentacja z akcji "Czyste Tatry" - czyli widziane bardziej oczami obsługi Base Campu - już jest !!!!
Zapraszam do oglądania
Zapraszam do oglądania
Ostatnia12 lata 4 miesiąc temu edycja: od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- satkat
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
Less
Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #5945
przez satkat
Replied by satkat on topic Odpowiedź:Największe sprzątanie Tatr w historii- fotorelacja
Północ GRATULUJE świetnie przeprowadzonej Akcji!!
Oglądając reportarze, czytając wiadomości, podziwiając zdjęcia baaaaardzo żałuje, że nie mogłam do Was dołączyć
No ale już widziałam, że za rok powtórka ^^ już nie mogę się doczekać
Pozdrawiam ze słonecznego Sopotu;)
Oglądając reportarze, czytając wiadomości, podziwiając zdjęcia baaaaardzo żałuje, że nie mogłam do Was dołączyć
No ale już widziałam, że za rok powtórka ^^ już nie mogę się doczekać
Pozdrawiam ze słonecznego Sopotu;)
- Albin
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 4 miesiąc temu #5937
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:Największe sprzątanie Tatr w historii- fotorelacja
Jeszcze szerokim echem przetacza się fala informacyjna z przebiegu pierwszej edycji naszej akcji a my już rozpoczęliśmy przygotowania do kolejnej edycji akcji "Czyste Tatry".
Mając deklaracje udziału i pomocy instytucji pierwszej edycji, w roku przyszłym akcja będzie miała jeszcze większy wymiar i zasięg.
W porozumieniu ze stroną Słowacką także i po stronie naszych sąsiadów wyruszą na szlaki wolontariusze z workami.
Rówień Krupowa ponownie stanie się miejscem integracji wszystkich uczestników a dodatkowo zapłonie w sobotni wieczór ognisko.
Od czwartku do niedzieli towarzyszyć będzie kiermasz otdoorowy, wieczorami posłuchać będzie można opowieści himalaistów z wypraw w góry na wszystkich kontynentach.
W sobotni wieczór a także niedzielę, na scenie pojawią się ulubieni wykonawcy wielu podróżników i górskich pasjonatów.
Po tegorocznych doświadczeniach i dużym zainteresowaniu, w przyszłym roku zaskoczymy Was ilością miłych niespodzianek.
Fantastyczni ludzie i szalenie miła atmosfera wśród wolontariuszy pierwszej edycji akcji, pozwala mieć głęboką nadzieję na ponowne udane spotkania na czystych tatrzańskich szlakach.
Zapraszamy Was w dniach 4-7 lipca 2013
Finał na szczytach 6 lipca godz. 14.00
Wszystkich zainteresowanych współpracą, wystawców, media oraz sponsorów, prosimy o kontakt.
[email protected] tel. 506 918 166
Mając deklaracje udziału i pomocy instytucji pierwszej edycji, w roku przyszłym akcja będzie miała jeszcze większy wymiar i zasięg.
W porozumieniu ze stroną Słowacką także i po stronie naszych sąsiadów wyruszą na szlaki wolontariusze z workami.
Rówień Krupowa ponownie stanie się miejscem integracji wszystkich uczestników a dodatkowo zapłonie w sobotni wieczór ognisko.
Od czwartku do niedzieli towarzyszyć będzie kiermasz otdoorowy, wieczorami posłuchać będzie można opowieści himalaistów z wypraw w góry na wszystkich kontynentach.
W sobotni wieczór a także niedzielę, na scenie pojawią się ulubieni wykonawcy wielu podróżników i górskich pasjonatów.
Po tegorocznych doświadczeniach i dużym zainteresowaniu, w przyszłym roku zaskoczymy Was ilością miłych niespodzianek.
Fantastyczni ludzie i szalenie miła atmosfera wśród wolontariuszy pierwszej edycji akcji, pozwala mieć głęboką nadzieję na ponowne udane spotkania na czystych tatrzańskich szlakach.
Zapraszamy Was w dniach 4-7 lipca 2013
Finał na szczytach 6 lipca godz. 14.00
Wszystkich zainteresowanych współpracą, wystawców, media oraz sponsorów, prosimy o kontakt.
[email protected] tel. 506 918 166
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
- zkarola
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 4 miesiąc temu #5906
przez zkarola
Replied by zkarola on topic Odpowiedź:Największe sprzątanie Tatr w historii- fotorelacja
- Gość
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #5885
przez
Replied by on topic Odpowiedź:Największe sprzątanie Tatr w historii- fotorelacja
Z powodu kłopotów technicznych (prezentacja źle się wgrała, od 20 minuty nastepował stop prezentacji) zostanie ona wgrana ponownie na serwer Youtube i wtedy udostępniona raz jeszcze. Mam nadzieję, że tym razem wgra się już poprawnie.
Poinformuje o ponownym udostępnieniu
Za usterki techniczne i przerwę w nadawaniu (nie z mojej winy) przepraszam
Poinformuje o ponownym udostępnieniu
Za usterki techniczne i przerwę w nadawaniu (nie z mojej winy) przepraszam
- Gość
12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #5879
przez
Czas generowania strony: 0.412 s.