- Otrzymane podziękowania: 0
Wtam
- adam8312
- Autor
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
Less
Więcej
9 lata 9 miesiąc temu #12394
przez adam8312
Nic co ludzkie nie jest mi obce
Replied by adam8312 on topic Odpowiedź:Wtam
Dziękuję chętne będę się dzielił .
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- raven
- Wylogowany
- Moderator
Less
Więcej
9 lata 9 miesiąc temu #12392
przez raven
rAFAŁ
Replied by raven on topic Odpowiedź:Wtam
Zapraszamy do dzielenia się swoimi wrażeniami z wycieczek i do aktywnego użytkowania forum :laugh:
rAFAŁ
- BeataF
- Wylogowany
- Moderator
Less
Więcej
9 lata 9 miesiąc temu #12390
przez BeataF
Replied by BeataF on topic Odpowiedź:Wtam
Witamy!
Gdybyś był przez przypadek! w Krakowie na Rynku Głównym w któryś poniedziałek, to zapraszamy do Piwnicy pod Baranami na cotygodniowe slajdowiska o 19:00 Wstęp wolny
Gdybyś był przez przypadek! w Krakowie na Rynku Głównym w któryś poniedziałek, to zapraszamy do Piwnicy pod Baranami na cotygodniowe slajdowiska o 19:00 Wstęp wolny
- adam8312
- Autor
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
Less
Więcej
9 lata 9 miesiąc temu #12381
przez adam8312
Cześć jestem Adam. Mieszkam kolo Chrzanowa. Podoba mi się ta stronka. Można luknąć co kto odwiedził, i jakieś porady dotyczące wyjazdów do danego kraju. Parę lat temu odkryłem w sobie bakcyla podróżnika. Choć to amatorsko zawsze jest chęć odwiedzenia czegoś nowego. Głownie to mnie interesują zamki i militaria, ale jak się zwiedza z jakimś biurem to chcąc nie chcąc zawsze są jakieś świątynie do obejrzenia nie zależne gdzie się jedzie.
Więc w ramach swoich przygód , podzielę się swoimi wyprawami. Jako ze mieszkamy W Polsce i zarabiamy ile zarabiamy, niestety mnie nie stać na podroż za ileś tam tysięcy. Jak to mówią "Cudze chwalicie swojego nie znacie" i właśnie jak na razie tym mottem się kieruje. A zagraniczne to są sporadyczne, raz w roku.
Dziękuje za uwagę i liczę na jakieś dobre słowo co do zdjęć.
Więc w ramach swoich przygód , podzielę się swoimi wyprawami. Jako ze mieszkamy W Polsce i zarabiamy ile zarabiamy, niestety mnie nie stać na podroż za ileś tam tysięcy. Jak to mówią "Cudze chwalicie swojego nie znacie" i właśnie jak na razie tym mottem się kieruje. A zagraniczne to są sporadyczne, raz w roku.
Dziękuje za uwagę i liczę na jakieś dobre słowo co do zdjęć.
Czas generowania strony: 0.356 s.