- Otrzymane podziękowania: 0
hej ; )
- BALKANDRIVER
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Less
Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #1909
przez BALKANDRIVER
"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain
Replied by BALKANDRIVER on topic Odpowiedź:hej ; )
Witaj Tomku,
Pytanie do Admina, ale jest w tej chwili niedostępny, więc ja Ci odpowiem.
Dziękujemy w imieniu naszej społeczności za zainteresowanie.
Wstęp na slajdowiska jest wolny, należy tylko przybyć trochę wcześniej, bo nie zawsze w ostatniej chwili znajdziesz miejsce siedzące.
Odbywają się w poniedziałki, w Pubie Śródziemie, o 19:30, Plac Wszystkich Świętych 8, vis a vis Urzędu Miasta.
Zapraszamy
BALKANDRIVER
Pytanie do Admina, ale jest w tej chwili niedostępny, więc ja Ci odpowiem.
Dziękujemy w imieniu naszej społeczności za zainteresowanie.
Wstęp na slajdowiska jest wolny, należy tylko przybyć trochę wcześniej, bo nie zawsze w ostatniej chwili znajdziesz miejsce siedzące.
Odbywają się w poniedziałki, w Pubie Śródziemie, o 19:30, Plac Wszystkich Świętych 8, vis a vis Urzędu Miasta.
Zapraszamy
BALKANDRIVER
"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- NewYorker
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu #1908
przez NewYorker
Pan Admin prosił żeby się przedstawiać więc...
Na imię Tomek, lat 17.
Mieszkam 30km na południe od Krk, zaraz przy Myślenicach.
Od ponad roku interesuje się geografią i podróżami.
Portal ten odkryłem ponieważ szukam propozycji różnych spotkać z podróżnikami (slajdy itp).
Od razu kieruje do Was pytanie czy wstęp na spotkania które są ogłaszane w dziale "slajdy" jest wolny ? nie trzeba tam jakichś biletów czy zaproszeń ?
Na razie nie mam jeszcze specjalnych możliwości podróżowania (choć gdzie nie gdzie już byłem) ale w głowie snuję wiele planów (aktualnie realizuję je w google maps ; ))
Tak poza tym to mogę jeszcze dodać, że jestem prenumeratorem NG.
edit:
i jeszcze pytanie, te spotkania ze slajdami odbywają się w jakimś klubie, knajpie, domu kulturowym... ?
pozdrawiam ; )
Na imię Tomek, lat 17.
Mieszkam 30km na południe od Krk, zaraz przy Myślenicach.
Od ponad roku interesuje się geografią i podróżami.
Portal ten odkryłem ponieważ szukam propozycji różnych spotkać z podróżnikami (slajdy itp).
Od razu kieruje do Was pytanie czy wstęp na spotkania które są ogłaszane w dziale "slajdy" jest wolny ? nie trzeba tam jakichś biletów czy zaproszeń ?
Na razie nie mam jeszcze specjalnych możliwości podróżowania (choć gdzie nie gdzie już byłem) ale w głowie snuję wiele planów (aktualnie realizuję je w google maps ; ))
Tak poza tym to mogę jeszcze dodać, że jestem prenumeratorem NG.
edit:
i jeszcze pytanie, te spotkania ze slajdami odbywają się w jakimś klubie, knajpie, domu kulturowym... ?
pozdrawiam ; )
Ostatnia14 lata 1 miesiąc temu edycja: NewYorker od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.327 s.