- Otrzymane podziękowania: 0
witam
- Sanol
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #2782
przez Sanol
Replied by Sanol on topic Odpowiedź:witam
Dziękuje za przywitanie
temat na stronie widziałem, miałem na myśli czy jest już założony wątek konkretnie o tym spotkaniu, kto będzie z kim się będę mógł poznać itp.
znaczy trzeba założyć nowy watek na forum o spotkaniu w Krk 18.04.2011
czy idę złym tropem... ??
temat na stronie widziałem, miałem na myśli czy jest już założony wątek konkretnie o tym spotkaniu, kto będzie z kim się będę mógł poznać itp.
znaczy trzeba założyć nowy watek na forum o spotkaniu w Krk 18.04.2011
czy idę złym tropem... ??
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Albin
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
13 lata 7 miesiąc temu #2781
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:witam
Witaj Sanol i rozgość się ...
terenówka czy quad to nie jest tutaj płachta na byka bo jest nawet dział na forum off road i tam chętnie zapraszamy Ciebie z uwagami i propozycjami wszelakiej działalności w tym temacie za co będziemy wdzięczni.
Zapowiedzi slajdowisk od zawsze są na głównej stronie w zakładce Slajdy a ten konkretny jest tu:
www.klubpodroznikow.com/slajdy/950-czarn...wieku-po-katastrofie
a także na forum jest dział poświęcony slajdowiskom.
www.klubpodroznikow.com/forum/3-slajdowiska
pozdrawiam i miłej zabawy
terenówka czy quad to nie jest tutaj płachta na byka bo jest nawet dział na forum off road i tam chętnie zapraszamy Ciebie z uwagami i propozycjami wszelakiej działalności w tym temacie za co będziemy wdzięczni.
Zapowiedzi slajdowisk od zawsze są na głównej stronie w zakładce Slajdy a ten konkretny jest tu:
www.klubpodroznikow.com/slajdy/950-czarn...wieku-po-katastrofie
a także na forum jest dział poświęcony slajdowiskom.
www.klubpodroznikow.com/forum/3-slajdowiska
pozdrawiam i miłej zabawy
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
- Sanol
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #2780
przez Sanol
Siema
Sanol jestem znaczy Krzysiek
podróże to moja pasja może nie jest to jakiś górnolotny wymiar ale coś tam zwiedziłem
często plaskaczem czasem, kamperem, terenówką, a i tygodniowe wyprawy quadem mi nie obce
wiem wiem terenówka, quad to trochę płachta na byka ale jak się myśli to spokojnie się da pozwiedzać nie naruszając ogólnych zasad.
Witam Was wszystkich jeszcze raz
szukam tematu o spotkaniu w Krk 18-04-2011 byłem w ZONIE i chętnie posłucham tych co też już tam byli, jest już założony jakiś temat w tej sprawie (nie mogę nic znaleźć)
Sanol jestem znaczy Krzysiek
podróże to moja pasja może nie jest to jakiś górnolotny wymiar ale coś tam zwiedziłem
często plaskaczem czasem, kamperem, terenówką, a i tygodniowe wyprawy quadem mi nie obce
wiem wiem terenówka, quad to trochę płachta na byka ale jak się myśli to spokojnie się da pozwiedzać nie naruszając ogólnych zasad.
Witam Was wszystkich jeszcze raz
szukam tematu o spotkaniu w Krk 18-04-2011 byłem w ZONIE i chętnie posłucham tych co też już tam byli, jest już założony jakiś temat w tej sprawie (nie mogę nic znaleźć)
Czas generowania strony: 0.350 s.