- Otrzymane podziękowania: 0
Witajcie! ;D
- zkarola
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #3316
przez zkarola
Replied by zkarola on topic Odpowiedź:Witajcie! ;D
Witamy również i zapraszamy na kolejne wyjazdy z klubem, których w wakacje odbędzie się kilka, a także później... O wszystkich planach informacje będzie można znaleźć na forum, a o własnych propozycjach też informuj
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- dedos
- Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 4 miesiąc temu #3315
przez dedos
Witajcie! ;D was created by dedos
Witam wszystkich Klubowiczów!
Mam na imię Magda. Studiuję turystykę międzynarodową w Krakowie. O Klubie po raz pierwszy usłyszałam podczas tegorocznej edycji Krakowskiego Salonu Turystycznego i od tamtej pory zapragnęłam dołączyć do Społeczności Lubię niemalże każdą formę aktywności począwszy od spacerów po Krakowie, wypady rowerowe i piesze, po wyjazdy zagraniczne. Do pełni szczęścia brakuje mi jedynie... towarzystwa innych podróżników
Jeśli jesteś z Krakowa lub okolic, masz wolny czas, nudzisz się lub po prostu masz ochotę wyjść z domu. Napisz do mnie! Im Nas więcej, tym lepiej
Mam na imię Magda. Studiuję turystykę międzynarodową w Krakowie. O Klubie po raz pierwszy usłyszałam podczas tegorocznej edycji Krakowskiego Salonu Turystycznego i od tamtej pory zapragnęłam dołączyć do Społeczności Lubię niemalże każdą formę aktywności począwszy od spacerów po Krakowie, wypady rowerowe i piesze, po wyjazdy zagraniczne. Do pełni szczęścia brakuje mi jedynie... towarzystwa innych podróżników
Jeśli jesteś z Krakowa lub okolic, masz wolny czas, nudzisz się lub po prostu masz ochotę wyjść z domu. Napisz do mnie! Im Nas więcej, tym lepiej
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.914 s.