- Otrzymane podziękowania: 3
dookoła świata
- Albin
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
10 lata 11 miesiąc temu #9767
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:dookoła świata
Witaj Łukaszu wśród blisko 3 tysięcy innych pasjonatów podróżowania i poznawania świata.
Wszystkie kontynenty ? ambitny plan ale oczywiście realny i dający cel w życiu na długi czas.
Rozgość się i czuj jak u siebie, pisząc, tworząc, informując i zapraszając.
Wszystkie kontynenty ? ambitny plan ale oczywiście realny i dający cel w życiu na długi czas.
Rozgość się i czuj jak u siebie, pisząc, tworząc, informując i zapraszając.
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- supertramper
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
10 lata 11 miesiąc temu #9766
przez supertramper
dookoła świata was created by supertramper
Cześć! To mój pierwszy wpis na forum, chciałem się przedstawić, jestem Łukasz.
Podróże są mi bliskie, uważam, ze smak w życiu nadają ograniczenia. Interesuję się survivalem, bo to właśnie w ekstremalnych warunkach można nauczyć się czerpać szczęście z najmniejszych rzeczy. Czuję, że spotkam wśród Was osoby z pasją! Moim podróżniczym marzeniem jest odwiedzenie wszystkich kontynentów:)
Na codzien pracuje jako software engineer a hobbystycznie uruchomiłem portal podróżniczy www.wasthere.com
Pozdrawiam z Katowic i do zobaczenia gdzieś w świecie!
Podróże są mi bliskie, uważam, ze smak w życiu nadają ograniczenia. Interesuję się survivalem, bo to właśnie w ekstremalnych warunkach można nauczyć się czerpać szczęście z najmniejszych rzeczy. Czuję, że spotkam wśród Was osoby z pasją! Moim podróżniczym marzeniem jest odwiedzenie wszystkich kontynentów:)
Na codzien pracuje jako software engineer a hobbystycznie uruchomiłem portal podróżniczy www.wasthere.com
Pozdrawiam z Katowic i do zobaczenia gdzieś w świecie!
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.347 s.