- Otrzymane podziękowania: 3
Volodymyr Antonenko zaprasza na rowery
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #7316
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Volodymyr Antonenko zaprasza na rowery was created by Albin
Na adres klubowy otrzymaliśmy takiego maila i mamy nadzieję że się znajdzie kilka osób chętnych do podróży rowerowych po Polsce z Volodymyrem
Witaj!
Szukam grupę turystów rowerowych z Polski żeby si? do??czy? do wspólnej wyprawy, lepiej, żeby to było na terytorium Polski.
Jestem kijowianinem, mam 57 lat. Wcześniej przejechałem wiele tysięcy kilometr?w na terytorium ZSRR oraz Europy. Niestety, ostatni raz to by?o w czwartym roku: jechali?my z synem a ?on? od Warszawy do Lwowa przez Łódź, Częstochowę i Krak?w.
Teraz szukam ludzi, dla których jazda rowerem nie jest samocel, tylko instrument dla zwiedzania przyrody i zabytków. Lepiej żeby to było w ciągu tygodnia we wrześniu z nocowaniem w namiotach i jechali?my mniej sto kilometr?w dziennie.
Jeżeli dla państwa moja osoba jest ciekawa, - proszę dać odpowiedź pod adres elektroniczny: [email protected] .
Pozdrawiam Wołodymyr Antonenko,
[email protected]
Witaj!
Szukam grupę turystów rowerowych z Polski żeby si? do??czy? do wspólnej wyprawy, lepiej, żeby to było na terytorium Polski.
Jestem kijowianinem, mam 57 lat. Wcześniej przejechałem wiele tysięcy kilometr?w na terytorium ZSRR oraz Europy. Niestety, ostatni raz to by?o w czwartym roku: jechali?my z synem a ?on? od Warszawy do Lwowa przez Łódź, Częstochowę i Krak?w.
Teraz szukam ludzi, dla których jazda rowerem nie jest samocel, tylko instrument dla zwiedzania przyrody i zabytków. Lepiej żeby to było w ciągu tygodnia we wrześniu z nocowaniem w namiotach i jechali?my mniej sto kilometr?w dziennie.
Jeżeli dla państwa moja osoba jest ciekawa, - proszę dać odpowiedź pod adres elektroniczny: [email protected] .
Pozdrawiam Wołodymyr Antonenko,
[email protected]
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Ostatnia11 lata 11 miesiąc temu edycja: Albin od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.332 s.