- Otrzymane podziękowania: 0
Wrzesień imprezka turystyczna
- Gość
14 lata 5 miesiąc temu #1220
przez
Replied by on topic Odpowiedź:Wrzesień imprezka turystyczna
Nie mam doświadczeń z paint ballem, poza pomysłem aby poza centymetrowymi kulkami wprowadzić większe kalibry - do 200 litrowych beczek z farbą
A tak na poważnie - mam dwa łuki - sportowego "halnego" oraz bloczkowego G-force. Można by pomyśleć o słomiance oraz kilku strzałach do obu łuków (wątpię aby nadawały się do czegoś po imprezie)
www.lukbis.pl/oferta.html#akcesoria
Potrzebna byłaby mata słomiana 120 cm oraz ok 10 szt strzał metalowych grubych.
Drugi pomysł to zabawa w Kite Aerial Photography czyli fotografowania z latawca. Moje skrzydełka latają zakotwiczone do wyciągarki Patrola, więc pozostaje to w tematyce ewentualnego zlotu.
A tak na poważnie - mam dwa łuki - sportowego "halnego" oraz bloczkowego G-force. Można by pomyśleć o słomiance oraz kilku strzałach do obu łuków (wątpię aby nadawały się do czegoś po imprezie)
www.lukbis.pl/oferta.html#akcesoria
Potrzebna byłaby mata słomiana 120 cm oraz ok 10 szt strzał metalowych grubych.
Drugi pomysł to zabawa w Kite Aerial Photography czyli fotografowania z latawca. Moje skrzydełka latają zakotwiczone do wyciągarki Patrola, więc pozostaje to w tematyce ewentualnego zlotu.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- GRIGORI
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
14 lata 5 miesiąc temu #1210
przez GRIGORI
Replied by GRIGORI on topic Odpowiedź:Wrzesień imprezka turystyczna
Moze masz jeszcze pomysl jak uatrakcyjnic impreze Mozemy zmieniac wszystko jak chcemy. Kusi mnie zrobienie jednego PK - strzelanie do tarczy z jakiejś giwery bo mamy tu strzelnice dość ciekawą lub kulki z farbą. Wyjdzie taniej a zabawa bezpieczniejsza i bardziej kolorowa:)
- Gość
14 lata 5 miesiąc temu #1188
przez
To dużo lepiej. 3-5 września jest festiwal "Trzy żywioły" na Srebrnej Górze oraz Ogólnopolski Plener Fotografii Latawcowej w Łebie. Jestem sercem za Łebą, choć to drugi koniec Polski. Tak więc 12.09 jak najbardziej pasuje, Mogę rozpropagfować wśród swoich współwyprawowiczów.
- GRIGORI
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
14 lata 5 miesiąc temu #1184
przez GRIGORI
Replied by GRIGORI on topic Odpowiedź:Wrzesień imprezka turystyczna
Ja bardziej obstawiam 12 lub 19 To impreza 1 dniowa 9 oficjalnie ) Mozna by cos pomyslec o sobacie noclegi bez problemu sie zalatwi co pozwiedzac czy pojezdzic tez
- Gość
14 lata 5 miesiąc temu #1178
przez
Mam nadzieję, że impreza nie odbędzie się 3-5 września, bo w tym terminie trzeba już kostką do gry rzucać - gdzie jechać.
- GRIGORI
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
14 lata 5 miesiąc temu #1176
przez GRIGORI
Wrzesień imprezka turystyczna was created by GRIGORI
Witam
Jest spora szansa na organizacje turystycznego rajdu samochodowego w powiecie Starachowickim.
Impreza przeznaczona dla turystów zmotoryzowanych najlepiej autka 4x4 bez dużych modyfikacji.
Impreza turystyczna organicowana przez PZM. Start w odstepach 5 min. do zdobycia ok 10 PK zlokalizowanych przy znanych i mnije znanych zabytkach naszych okolic. W trase bedzie wplecione cztery etapy specjalne( mamy zgode UM na zorganizowanie dwoch odc specjalnych kolejne dwa odbędą się naterenach prywatnych. Impreza beztopienia aut i bez strat w autach no chyba ze ktoś bardzo się postara. Impreza ma na celu propagowanie turystyki 4x4 w naszym rejonie i sprawdzenie umiejętności kirowców. Odcinki specjalne pozwolą zweryfikować kto ma prawo jazdy a kto umie jezdzić samochodem. Wszystkie odcinki specjalne i PK będą obstawione i kontrolowane przez sędziów PZM. ]
Tyle wiem tylko czy byli by chętni?
Koszt imprezy jakies 30zł
Nagrody fundowane przez PZM puchary i jakieś upominki
W razei pytan prosze o kontakt
[email protected]; GG2343899
Jest spora szansa na organizacje turystycznego rajdu samochodowego w powiecie Starachowickim.
Impreza przeznaczona dla turystów zmotoryzowanych najlepiej autka 4x4 bez dużych modyfikacji.
Impreza turystyczna organicowana przez PZM. Start w odstepach 5 min. do zdobycia ok 10 PK zlokalizowanych przy znanych i mnije znanych zabytkach naszych okolic. W trase bedzie wplecione cztery etapy specjalne( mamy zgode UM na zorganizowanie dwoch odc specjalnych kolejne dwa odbędą się naterenach prywatnych. Impreza beztopienia aut i bez strat w autach no chyba ze ktoś bardzo się postara. Impreza ma na celu propagowanie turystyki 4x4 w naszym rejonie i sprawdzenie umiejętności kirowców. Odcinki specjalne pozwolą zweryfikować kto ma prawo jazdy a kto umie jezdzić samochodem. Wszystkie odcinki specjalne i PK będą obstawione i kontrolowane przez sędziów PZM. ]
Tyle wiem tylko czy byli by chętni?
Koszt imprezy jakies 30zł
Nagrody fundowane przez PZM puchary i jakieś upominki
W razei pytan prosze o kontakt
[email protected]; GG2343899
Czas generowania strony: 0.320 s.