- Otrzymane podziękowania: 0
Witaj na forum Klubu Podróżników Śródziemie!
Petycja o zwiększenie formatu plików.
- Gość
14 lata 3 miesiąc temu #1474
przez
Replied by on topic Odpowiedź:Petycja o zwiększenie formatu plików.
Przyjrzymy się temu problemowi, ale:
1. Ja nie mam wystarczających uprawnień (a może wiedzy?) do konfigurowania niektórych ustawień portalu;
2. Zwiększenie rozmiaru zdjęć doprowadziłoby do rozsypania się i tak już delikatnego i wrażliwego układu stron portalu.
Obu punktom petycji będziemy się przyglądać - szczególnie w świetle prac nad ewentualną zmianą wystroju portalu.
1. Ja nie mam wystarczających uprawnień (a może wiedzy?) do konfigurowania niektórych ustawień portalu;
2. Zwiększenie rozmiaru zdjęć doprowadziłoby do rozsypania się i tak już delikatnego i wrażliwego układu stron portalu.
Obu punktom petycji będziemy się przyglądać - szczególnie w świetle prac nad ewentualną zmianą wystroju portalu.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Autor
- Gość
14 lata 4 miesiąc temu #1451
przez
Replied by on topic Odpowiedź:Petycja o zwiększenie formatu plików.
Niestety - ze strony administratora widzę 0 (słownie zero) odzewu!
- Kominiarz
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Less
Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #1438
przez Kominiarz
Replied by Kominiarz on topic Odpowiedź:Petycja o zwiększenie formatu plików.
A ja się pod powyższą petycją podpisuję obiema rękami!! :laugh:
jednak matematyka jest królową nauk.... :laugh:
jednak matematyka jest królową nauk.... :laugh:
- Autor
- Gość
14 lata 4 miesiąc temu #1433
przez
Petycja o zwiększenie formatu plików. was created by
Apeluję do PT Administratora aby zwiększył wielkość dodawanego pliku z 800 na 850 pikseli na dłuższym boku, oraz podniósł ilość dodawanych plików jednorazowo z 1 do sześciu. Prośbę swoją motywuję tym, że obchodziliśmy niedawno 600 rocznicę Wiktorii Grunwaldzkiej a szykujemy się do 30 rocznicy porozumień sierpniowych oraz 500 rocznicy śmierci Kazimierza Wielkiego. W sumie daje to magiczną liczbę 1130, którą po podzieleniu przez równie magiczną 1,33 otrzymamy właśnie 850, która to wielkość piku byłaby adekwatna oraz kongruentna do wagi najbliższych rocznic!
Czas generowania strony: 0.354 s.