Nowa odsłona Zakopianki

Więcej
10 lata 5 miesiąc temu #11086 przez BALKANDRIVER
No rewelacja!

Super się to ogląda, ale pewnie moje wnuki przejadą się taką drogą.
Nie będę się czepiał, ile ta wizualizacja kosztowała i kto ją wykonał, ale... ale...

Ponoć to ja jestem piratem drogowym, a tu widzę nierespektowanie przepisów Kodeksu Drogowego :(
W 1:52 czarny pojazd porusza się lewym pasem, mimo, że istnieje obowiązek jazdy pasem prawym (dodatkowo przekraczając prędkość dopuszczalną),
W 3:57 pojazd czerwony zostaje rozjechany przez wizualizującego drona (niczym w grach komputerowych)
W 4:36 następuje karygodne wyprzedzanie prawą stroną przez linię ciągłą (tzw "zdychaczem" - jak ja to robię, to słyszę lamenty, jakim to ja zabójcą nie jestem)
W 5:36 widzimy nieuzasadnioną zmianę pasa ruchu, nie poprzedzoną kierunkowskazem.

Jak by tu zakończyć?
Szczaw i mirabelki, czy ... ... i kamieni kupa? :)
|
BALKANDRIVER

"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
10 lata 5 miesiąc temu #11041 przez kkasiek4

Widzieliście już tą wizualizacje? Co o niej sądzicie? :cheer:

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

Czas generowania strony: 0.293 s.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Klubu Podróżników Śródziemie Aleja Podróżników KRS: 0000556344 na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO. Skontaktować się z nami możesz mailowo [email protected]

Jeżeli chcesz wykorzystać materiały naszego autorstwa zamieszone na portalu skontaktuj się z nami: [email protected]