- Otrzymane podziękowania: 0
Nowa odsłona Zakopianki
- BALKANDRIVER
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Less
Więcej
10 lata 5 miesiąc temu #11086
przez BALKANDRIVER
"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain
Replied by BALKANDRIVER on topic Odpowiedź:Nowa odsłona Zakopianki
No rewelacja!
Super się to ogląda, ale pewnie moje wnuki przejadą się taką drogą.
Nie będę się czepiał, ile ta wizualizacja kosztowała i kto ją wykonał, ale... ale...
Ponoć to ja jestem piratem drogowym, a tu widzę nierespektowanie przepisów Kodeksu Drogowego
W 1:52 czarny pojazd porusza się lewym pasem, mimo, że istnieje obowiązek jazdy pasem prawym (dodatkowo przekraczając prędkość dopuszczalną),
W 3:57 pojazd czerwony zostaje rozjechany przez wizualizującego drona (niczym w grach komputerowych)
W 4:36 następuje karygodne wyprzedzanie prawą stroną przez linię ciągłą (tzw "zdychaczem" - jak ja to robię, to słyszę lamenty, jakim to ja zabójcą nie jestem)
W 5:36 widzimy nieuzasadnioną zmianę pasa ruchu, nie poprzedzoną kierunkowskazem.
Jak by tu zakończyć?
Szczaw i mirabelki, czy ... ... i kamieni kupa?
|
BALKANDRIVER
Super się to ogląda, ale pewnie moje wnuki przejadą się taką drogą.
Nie będę się czepiał, ile ta wizualizacja kosztowała i kto ją wykonał, ale... ale...
Ponoć to ja jestem piratem drogowym, a tu widzę nierespektowanie przepisów Kodeksu Drogowego
W 1:52 czarny pojazd porusza się lewym pasem, mimo, że istnieje obowiązek jazdy pasem prawym (dodatkowo przekraczając prędkość dopuszczalną),
W 3:57 pojazd czerwony zostaje rozjechany przez wizualizującego drona (niczym w grach komputerowych)
W 4:36 następuje karygodne wyprzedzanie prawą stroną przez linię ciągłą (tzw "zdychaczem" - jak ja to robię, to słyszę lamenty, jakim to ja zabójcą nie jestem)
W 5:36 widzimy nieuzasadnioną zmianę pasa ruchu, nie poprzedzoną kierunkowskazem.
Jak by tu zakończyć?
Szczaw i mirabelki, czy ... ... i kamieni kupa?
|
BALKANDRIVER
"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- kkasiek4
- Autor
- Wylogowany
- Ekspert
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
10 lata 5 miesiąc temu #11041
przez kkasiek4
Widzieliście już tą wizualizacje? Co o niej sądzicie?
Nowa odsłona Zakopianki was created by kkasiek4
Widzieliście już tą wizualizacje? Co o niej sądzicie?
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.293 s.