- Posty: 6282
- Otrzymane podziękowania: 3
Zaproszenie do udziału w programie TVN
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #13771
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Zaproszenie do udziału w programie TVN was created by Albin
Klubowicze i podróżnicy.
Mamy zaproszenie dla osób lubiących gotować !
TVN Redakcja Ugotowani poszukuje uczestników do udziału w KRAKOWSKIM odcinku programu TVN Ugotowani.
Organizatorom zależy na osobach o ciekawych pasjach, zainteresowaniach, zawodach, aby w programie spotkały się osoby z przeróżnych środowisk, które nie zajmują się profesjonalnie gotowaniem, nie uczą się w szkole gastronomicznej, ale ich pasją jest gotowanie.
Zapraszam amatorów i entuzjastów gotowania do wysyłania zgłoszeń (imię i nazwisko oraz numer kontaktowy) na adres [email protected].
Pierwszym etapem kwalifikacji uczestników jest rozmowa telefoniczna. Następnie z wybranymi osobami spotykamy się na castingu w ich domach - 25–28.01.2016. Z wybraną czwórką uczestników nagrywamy program 20-24.02.2016.
Mamy zaproszenie dla osób lubiących gotować !
TVN Redakcja Ugotowani poszukuje uczestników do udziału w KRAKOWSKIM odcinku programu TVN Ugotowani.
Organizatorom zależy na osobach o ciekawych pasjach, zainteresowaniach, zawodach, aby w programie spotkały się osoby z przeróżnych środowisk, które nie zajmują się profesjonalnie gotowaniem, nie uczą się w szkole gastronomicznej, ale ich pasją jest gotowanie.
Zapraszam amatorów i entuzjastów gotowania do wysyłania zgłoszeń (imię i nazwisko oraz numer kontaktowy) na adres [email protected].
Pierwszym etapem kwalifikacji uczestników jest rozmowa telefoniczna. Następnie z wybranymi osobami spotykamy się na castingu w ich domach - 25–28.01.2016. Z wybraną czwórką uczestników nagrywamy program 20-24.02.2016.
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Ostatnia8 lata 11 miesiąc temu edycja: Albin od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.330 s.