- Otrzymane podziękowania: 0
II Lato Leniwców – Festiwal Spowalniania Czasu
- dedos
- Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
Less
Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #3536
przez dedos
Replied by dedos on topic Odpowiedź:II Lato Leniwców – Festiwal Spowalniania Czasu
Byłam dzisiaj 15 min na Małym Rynku w celu "spowolonienia czasu". Troszkę za wcześnie (11:05) bo dużo stoisk było jeszcze zamkniętych. Udało mi się za to kupić świeżutki cynamonowy kurtoszkalacz. Pycha! Zainteresowanych zapraszam tutaj:
www.kalacsoda.com/pl/nasze-produkty-6
Na stoiskach można spróbować różnego rodzaju win, serów (m.in. oscypka i bryndzę), gofrów i innych ciekawych potraw. Zatem polecam odpuścić sobie jeden weekendowy obiad i spróbować tamtejszych specjałów
Spotkałam się z pełną gotowością reklamową firmy Amsterdamer (sprzedaż rowerów, serwis oraz wypożyczalnia). Obsługa rozdaje naklejki, światełka rowerowe i ulotki. Poza tym, nie udało mi się przejść obojętnie wobec takich holenderskich rowerów!
Jeden z Panów z obsługi zajmuje się design'em starych rowerów z Holandii, zamieniając je w takie coś:
Więcej: www.roweryholenderskie.com
Polecam wybranie się na II Lato Leniwców!
Na stoiskach można spróbować różnego rodzaju win, serów (m.in. oscypka i bryndzę), gofrów i innych ciekawych potraw. Zatem polecam odpuścić sobie jeden weekendowy obiad i spróbować tamtejszych specjałów
Spotkałam się z pełną gotowością reklamową firmy Amsterdamer (sprzedaż rowerów, serwis oraz wypożyczalnia). Obsługa rozdaje naklejki, światełka rowerowe i ulotki. Poza tym, nie udało mi się przejść obojętnie wobec takich holenderskich rowerów!
Jeden z Panów z obsługi zajmuje się design'em starych rowerów z Holandii, zamieniając je w takie coś:
Więcej: www.roweryholenderskie.com
Polecam wybranie się na II Lato Leniwców!
Ostatnia13 lata 3 miesiąc temu edycja: dedos od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- dedos
- Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #3520
przez dedos
II Lato Leniwców – Festiwal Spowalniania Czasu was created by dedos
W dniach 4 - 7 sierpnia 2011 (codzinnie w godz. 11:00 - 24:00) na Małym Rynku w Krakowie odbędzie się II Lato Leniwców – Festiwal Spowalniania Czasu. Spowalnianie przybierze formę kiermaszu winiarsko-serowego, z licznymi koncertami, pokazami gotowania i warsztatami.
Będzie można skosztować win austriackich, czeskich, francuskich, greckich, gruzińskich, hiszpańskich, izraelskich, południowoafrykańskich, portugalskich, rumuńskich, węgierskich włoskich – i innych.
Festiwal nosi tytuł Tour de Fromage – czyli wokół sera. Pojawią się sery bułgarskie, greckie, polskie i włoskie, krowie, kozie i owcze.
A ponadto: pierniki, gofry, kawy, lody, naleśniki, konfitury, kołacze i miody pitne. Dla lepszego trawienia będzie można wypożyczyć rower holenderski lub wziąć udział w warsztatach kaligraficznych (nauka pisania jadłospisu).
Na Małym Rynku stanie stragan jerozolimski oraz stoiska z kuchnią polską, ukraińską, włoską, węgierską (w tym langosz, przebój CK Wina).
Źródło: www.malopolska.pl/Wydarzenia/Strony/Aktualnosc.aspx?pid=1640
Będzie można skosztować win austriackich, czeskich, francuskich, greckich, gruzińskich, hiszpańskich, izraelskich, południowoafrykańskich, portugalskich, rumuńskich, węgierskich włoskich – i innych.
Festiwal nosi tytuł Tour de Fromage – czyli wokół sera. Pojawią się sery bułgarskie, greckie, polskie i włoskie, krowie, kozie i owcze.
A ponadto: pierniki, gofry, kawy, lody, naleśniki, konfitury, kołacze i miody pitne. Dla lepszego trawienia będzie można wypożyczyć rower holenderski lub wziąć udział w warsztatach kaligraficznych (nauka pisania jadłospisu).
Na Małym Rynku stanie stragan jerozolimski oraz stoiska z kuchnią polską, ukraińską, włoską, węgierską (w tym langosz, przebój CK Wina).
Źródło: www.malopolska.pl/Wydarzenia/Strony/Aktualnosc.aspx?pid=1640
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.351 s.