- Otrzymane podziękowania: 0
19.12.2011 Ela i Andrzej Lisowscy i Świątecznie
- Basik
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
Less
Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #4540
przez Basik
Replied by Basik on topic Odpowiedź:19.12.2011 Ela i Andrzej Lisowscy i Świątecznie
Dziękujemy Wszystkim za wspaniałą Świąteczną atmosferę! Również Państwu Lisowskim za wspaniałe opowieści.
Z niecierpliwością czekamy z Andrzejem na pierwsze noworoczne slajdowisko, mając nadzieję, że piony będą trzymały pion, a większość zdjęć będzie ostra!
- Trzymajcie się cieplutko i Świątecznie
Z niecierpliwością czekamy z Andrzejem na pierwsze noworoczne slajdowisko, mając nadzieję, że piony będą trzymały pion, a większość zdjęć będzie ostra!
- Trzymajcie się cieplutko i Świątecznie
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- dedos
- Wylogowany
- Zablokowany
Less
Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #4537
przez dedos
Replied by dedos on topic Odpowiedź:19.12.2011 Ela i Andrzej Lisowscy i Świątecznie
Fajne to świąteczne slajdowisko. Ja niestety jestem strasznie zabiegana i tak już chyba pozostanie aż do mojego wyjazdu. W związku z tym chcę Wam już dziś złożyć najlepsze życzenia świąteczne: dużo uśmiechu, powodów do radości, owocnych podróży i realizacji waszych planów oraz by ten 2012 rok był lepszy od poprzedniego. Najlepszego Podróżnicy!
- humanitas
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
Less
Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #4534
przez humanitas
Replied by humanitas on topic Odpowiedź:19.12.2011 Ela i Andrzej Lisowscy i Świątecznie
Dołączę do podziękowań.
Wszystkim klubowiczom i uczestnikom spotkania - za obecność.
Panu Bartkowi za nawrócenie mnie na słuszną i właściwą drogę herbatolubienia.
Wielkie uznanie i podziękowania dla Karoliny za przepyszne ciasto i cudne anioły
Wieczór był z tych najbardziej super
Wszystkim klubowiczom i uczestnikom spotkania - za obecność.
Panu Bartkowi za nawrócenie mnie na słuszną i właściwą drogę herbatolubienia.
Wielkie uznanie i podziękowania dla Karoliny za przepyszne ciasto i cudne anioły
Wieczór był z tych najbardziej super
- zkarola
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #4533
przez zkarola
Replied by zkarola on topic Odpowiedź:19.12.2011 Ela i Andrzej Lisowscy i Świątecznie
Podziękowania także, jak to wczoraj zasłyszałam "ojca założyciela" Albina za zorganizowanie tego miłego wieczoru, bardzo przyjemną atmosferę, dobre wino przywiezione niedawno z Budapesztu i w ogóle..
Opowieści o Brunei i świętach w różnych zakątkach świata- niesamowite
Krótka przemowa, życzenia, życzenia...
Herbatka też miała swój czas
A ciasto chyba naprawdę smakowało
Krótka przemowa, życzenia, życzenia...
Herbatka też miała swój czas
A ciasto chyba naprawdę smakowało
- MagdaR
- Wylogowany
- Ekspert
Less
Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #4532
przez MagdaR
Replied by MagdaR on topic Odpowiedź:19.12.2011 Ela i Andrzej Lisowscy i Świątecznie
Ostatnie slajdowisko w tym roku.
Ostatnie, ale nie poślednie.
Dziękuję wszystkim za wspaniałą atmosferę tego wieczoru!
Szczególne podziękowania dla Karoliny i Albina.
Ostatnie, ale nie poślednie.
Dziękuję wszystkim za wspaniałą atmosferę tego wieczoru!
Szczególne podziękowania dla Karoliny i Albina.
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 11 miesiąc temu #4528
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:19.12.2011 Ela i Andrzej Lisowscy i Świątecznie
Ostatnie spotkanie w 2011 za nami .
Było prawdziwie podróżniczo bo opowieści Eli i Andrzeja Lisowskich to niczym bajki połączone z legendami.
Były życzenia i opłatek, było Wigilijnie a dzięki Bartkowi Chodyniowi i Eli, także egzotycznie.
Podziękowania dla Karoliny za pyszne ciasto i prezenty , Darkowi także za ciasto, Andrzejowi i Basi za pyszny barszczyk z uszkami a Wam wszystkim za ostatni rok spędzony z nami w Piwnicy pod Baranami.
Podziękowania oczywiście dla "Piwniczan" za goszczenie nas nie tylko w poniedziałki.
Zapraszamy w przyszłym roku już 2 stycznia na kolejne poniedziałki z podróżnikami.
Było prawdziwie podróżniczo bo opowieści Eli i Andrzeja Lisowskich to niczym bajki połączone z legendami.
Były życzenia i opłatek, było Wigilijnie a dzięki Bartkowi Chodyniowi i Eli, także egzotycznie.
Podziękowania dla Karoliny za pyszne ciasto i prezenty , Darkowi także za ciasto, Andrzejowi i Basi za pyszny barszczyk z uszkami a Wam wszystkim za ostatni rok spędzony z nami w Piwnicy pod Baranami.
Podziękowania oczywiście dla "Piwniczan" za goszczenie nas nie tylko w poniedziałki.
Zapraszamy w przyszłym roku już 2 stycznia na kolejne poniedziałki z podróżnikami.
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Czas generowania strony: 0.404 s.