- Otrzymane podziękowania: 0
Slajdowiska_pytanie
- BALKANDRIVER
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Less
Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #4474
przez BALKANDRIVER
"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain
Replied by BALKANDRIVER on topic Odpowiedź:Slajdowiska_pytanie
Witaj,
Zwróć się z propozycją do "Ojca Założyciela" - napisz na adres: [email protected] lub [email protected]
Tam wyślij demo pokazu, a jeszcze lepiej pojaw się jutro około 19tej w Piwnicy pod Baranami i osobiście porozmawiaj.
Zapraszamy!
BALKANDRIVER
Zwróć się z propozycją do "Ojca Założyciela" - napisz na adres: [email protected] lub [email protected]
Tam wyślij demo pokazu, a jeszcze lepiej pojaw się jutro około 19tej w Piwnicy pod Baranami i osobiście porozmawiaj.
Zapraszamy!
BALKANDRIVER
"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- slawku
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 11 miesiąc temu #4473
przez slawku
Slajdowiska_pytanie was created by slawku
Witam, mam pytanko odnośnie cyklicznych spotkań podróżniczych (slajdy). Chciałbym nawiązać kontakt z klubem podróżnika i zaoferować (według mnie interesujący) pokaz slajdów z wyprawy do Iranu. Z kim i w jaki sposób powinienem się skontaktować? Szukałem na stronie jakiegoś aadresu e-mail by wysłać demo pokazu lecz niestety nic nie znalazłem. Czy mógłby mi ktos powiedzieć jaka jest procedura zgłaszania się?
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.300 s.