- Otrzymane podziękowania: 3
W stronę świata, w stronę światła
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #9043
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
W stronę świata, w stronę światła was created by Albin
19.08.2013 godz. 19:00
Klub Podróżników "Śródziemie"
Kraków Piwnica pod Baranami
Izabela Szalewska
W stronę świata, w stronę światła …
Będzie to opowieść i slajdy o tym że, nie trzeba czekać, na coś)).
Mocne męskie ramię, większe pieniądze, odpowiednie towarzystwo, itp...
Opowieść o tym że mając prawie 50 lat, będąc kobieta samotną, zwyczajną (nie Martyną czy Beatą))) zarabiającą w budżetówce, można podjąć decyzje...jadę!! Poszukać miejsc wymarzonych i do nich zmierzać.
Zapraszam na opowieści o perypetiach samotnej nie młodej wiekiem ale młodej duchem podróżniczki. Moje samotne podróże rozpoczęły się od pozornie nie -pozytywnych wydarzeń.
Poszedł sobie w swoja stronę mężczyzna, kłopoty z wycieczką i wycofała się koleżanka.
Powiedziałam sobie dość. Nie wiem jak czytać te znaki ale, lepiej czytać je na swoją korzyść.
Wzięłam los w swoje ręce i już od 6 lat co roku wyszukuje miejsce które mnie przyciągają, nic nie muszę, nic nie udowadniam. Pozwalam płynąc czasowi i wydarzeniom.
Pokaże zdjęcia (aparat zatrzymuje moje widzenie świata) i opowiem o podróży do Toskanii, Maroka, na Sycylię, na Malte, trochę o Szwecji i ostatnio odwiedzonej Ligurii.
Zapraszam Izabela Szalewska
. . . . . .
Klub Podróżników "Śródziemie"
Kraków Piwnica pod Baranami
Izabela Szalewska
W stronę świata, w stronę światła …
Będzie to opowieść i slajdy o tym że, nie trzeba czekać, na coś)).
Mocne męskie ramię, większe pieniądze, odpowiednie towarzystwo, itp...
Opowieść o tym że mając prawie 50 lat, będąc kobieta samotną, zwyczajną (nie Martyną czy Beatą))) zarabiającą w budżetówce, można podjąć decyzje...jadę!! Poszukać miejsc wymarzonych i do nich zmierzać.
Zapraszam na opowieści o perypetiach samotnej nie młodej wiekiem ale młodej duchem podróżniczki. Moje samotne podróże rozpoczęły się od pozornie nie -pozytywnych wydarzeń.
Poszedł sobie w swoja stronę mężczyzna, kłopoty z wycieczką i wycofała się koleżanka.
Powiedziałam sobie dość. Nie wiem jak czytać te znaki ale, lepiej czytać je na swoją korzyść.
Wzięłam los w swoje ręce i już od 6 lat co roku wyszukuje miejsce które mnie przyciągają, nic nie muszę, nic nie udowadniam. Pozwalam płynąc czasowi i wydarzeniom.
Pokaże zdjęcia (aparat zatrzymuje moje widzenie świata) i opowiem o podróży do Toskanii, Maroka, na Sycylię, na Malte, trochę o Szwecji i ostatnio odwiedzonej Ligurii.
Zapraszam Izabela Szalewska
. . . . . .
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Ostatnia11 lata 3 miesiąc temu edycja: Albin od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.371 s.