- Otrzymane podziękowania: 0
Klub Podróżników Śródziemie w Rzeszowie 10.02.2014
- zkarola
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
10 lata 10 miesiąc temu #9973
przez zkarola
Replied by zkarola on topic Odpowiedź:Klub Podróżników Śródziemie w Rzeszowie 10.02.2014
Super! Będzie się działo:) Powodzenia
10.02 raczej nie będę mogła się wybrać do Rzeszowa, ale myślę że kiedyś się uda
10.02 raczej nie będę mogła się wybrać do Rzeszowa, ale myślę że kiedyś się uda
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Autor
- Gość
10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #9972
przez
Klub Podróżników Śródziemie w Rzeszowie 10.02.2014 was created by
Moi drodzy wspólnie z Agencją Turystyczną Luka-tour, Starym Browarem Rzeszowskim oraz Klubem Podróżników Śródziemie ruszamy ze slajdowiskami w Rzeszowie.
Pokazy odbywać się będą cyklicznie, co dwa tygodnie w Starym Browarze Rzeszowskim, położonym na rzeszowskim rynku.
Jako pierwszy ze swoją prelekcje zaprezentuje nam Krzysztof Samborski
W środowisku motocyklowym znany jako Sambor, dziennikarz. Krakowianin z wyboru, przez wiele lat związany z Dziennikiem Polskim. Od 20 lat wędrujący pieszo, na dwóch i czterech kółkach po Azji. Plonem jego kilkunastu podróży po tym kontynencie jest książka „Zjadłem Marco Polo”. Afganistan, Chiny, Tadżykistan, Chiny – te kraje autor opisuje w swej podróżniczej opowieści. Zapraszamy zainteresowanych niecodziennością tej krainy na spotkanie z autorem książki. Zapewniamy, że pięknym krajobrazom towarzyszyć będzie dobra, reporterska narracja.
.
Krzysztof Samborski - dziennikarz i podróżnik, były redaktor naczelny pisma MOTO VOYAGER od ponad 20 lat w siodle motocykla zwiedza świat, takie kraje jak Afganistan, Indie, Maroko czy Mongolia to jego pasja. Liczne i częste wojaże pozwoliły mu zgromadzić bogate doświadczenie w najrozmaitszych tematach związanych z turystyką motocyklową.
Książka traktuje o wrażeniach i obserwacjach autora z jego kilkunastu podróży po krajach Azji Centralnej: Kirgizji, Tadżykistanu, Uzbekistanu, Afganistanu i zachodnich Chinach. Jednak nie ma tu mowy o tekstach w stylu „przyjechałem, zjadłem kolację i poszedłem spać”. Ta książka to reportaż, trochę pogłębiony o dygresje historyczne, ale bez zbędnego dydaktyzmu.
STARY BROWAR RZESZOWSKI
MIEJSCE Z KLIMATEM I PASJĄ
Pierwszy w Rzeszowie minibrowar STARY BROWAR RZESZOWSKI
zlokalizowany jest bezpośrednio przy Rynku Starego Miasta.
Został on zaprojektowany tak, aby móc zaspokoić nawet najwybredniejsze podniebienia.
Serwujemy tu 5 gatunków piwa własnej produkcji.
Oczywiście nie zapomnieliśmy o odpowiednim jedzeniu.
Każdy Gość może skosztować wybornych żeberek, golonek na zasmażanej kapuście
oraz wielu innych specjałów dedykowanych do najlepszego piwa w mieście.
Zachęcamy do zakupu naszego piwa na wynos.
Zapraszamy codziennie
Od niedzieli do środy – od godz. 12.00 do 23.00
Od czwartku do soboty – od godz. 12.00 do 01.00
Rzeszów, Rynek 20-23,
Tel. 17/250 00 15,
e-mail: [email protected],
www.browar-rzeszow.pl
Pokazy odbywać się będą cyklicznie, co dwa tygodnie w Starym Browarze Rzeszowskim, położonym na rzeszowskim rynku.
10.02.2014 godz. 19:00
Klub Podróżników "Śródziemie"
Stary Browar Rzeszowski
Krzysztof Samborski
Zjadłem Marco Polo
Klub Podróżników "Śródziemie"
Stary Browar Rzeszowski
Krzysztof Samborski
Zjadłem Marco Polo
Jako pierwszy ze swoją prelekcje zaprezentuje nam Krzysztof Samborski
W środowisku motocyklowym znany jako Sambor, dziennikarz. Krakowianin z wyboru, przez wiele lat związany z Dziennikiem Polskim. Od 20 lat wędrujący pieszo, na dwóch i czterech kółkach po Azji. Plonem jego kilkunastu podróży po tym kontynencie jest książka „Zjadłem Marco Polo”. Afganistan, Chiny, Tadżykistan, Chiny – te kraje autor opisuje w swej podróżniczej opowieści. Zapraszamy zainteresowanych niecodziennością tej krainy na spotkanie z autorem książki. Zapewniamy, że pięknym krajobrazom towarzyszyć będzie dobra, reporterska narracja.
.
Krzysztof Samborski - dziennikarz i podróżnik, były redaktor naczelny pisma MOTO VOYAGER od ponad 20 lat w siodle motocykla zwiedza świat, takie kraje jak Afganistan, Indie, Maroko czy Mongolia to jego pasja. Liczne i częste wojaże pozwoliły mu zgromadzić bogate doświadczenie w najrozmaitszych tematach związanych z turystyką motocyklową.
Książka traktuje o wrażeniach i obserwacjach autora z jego kilkunastu podróży po krajach Azji Centralnej: Kirgizji, Tadżykistanu, Uzbekistanu, Afganistanu i zachodnich Chinach. Jednak nie ma tu mowy o tekstach w stylu „przyjechałem, zjadłem kolację i poszedłem spać”. Ta książka to reportaż, trochę pogłębiony o dygresje historyczne, ale bez zbędnego dydaktyzmu.
STARY BROWAR RZESZOWSKI
MIEJSCE Z KLIMATEM I PASJĄ
Pierwszy w Rzeszowie minibrowar STARY BROWAR RZESZOWSKI
zlokalizowany jest bezpośrednio przy Rynku Starego Miasta.
Został on zaprojektowany tak, aby móc zaspokoić nawet najwybredniejsze podniebienia.
Serwujemy tu 5 gatunków piwa własnej produkcji.
Oczywiście nie zapomnieliśmy o odpowiednim jedzeniu.
Każdy Gość może skosztować wybornych żeberek, golonek na zasmażanej kapuście
oraz wielu innych specjałów dedykowanych do najlepszego piwa w mieście.
Zachęcamy do zakupu naszego piwa na wynos.
Zapraszamy codziennie
Od niedzieli do środy – od godz. 12.00 do 23.00
Od czwartku do soboty – od godz. 12.00 do 01.00
Rzeszów, Rynek 20-23,
Tel. 17/250 00 15,
e-mail: [email protected],
www.browar-rzeszow.pl
Ostatnia10 lata 10 miesiąc temu edycja: od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.393 s.