- Otrzymane podziękowania: 0
Blog, zdjecia, filmy
- Syriusz
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
10 lata 8 miesiąc temu #10365
przez Syriusz
Żyj tak, aby gdy będziesz umierać, z czystym sumieniem powiesz-to było dobre życie..
Blog, zdjecia, filmy was created by Syriusz
Witam, wiem, trochę jakby spamuję, ale te linki mogą przynależeć do różnych kategorii, jak tak patrzę.
syriusztravel.blogspot.co.uk/
Blog, gdzie znajdziecie zdjęcie, oraz opisy, z tego czym się aktualnie zajmuję, jeśli chodzi o SURVIVAL/turystykę. Rzecz jasna nie wszystkie. Jak w końcu uporządkuję picase, dodam link.
Tam są również linki do YT, ale dam jeszcze link do kanału:
www.youtube.com/channel/UCK2aBWFzP_JVcShjk5bkGHQ
Chcę się podzielić, być może przekazać, nauczyć czegoś, a sam liczę, że ocenicie, i wytkniecie błędy. Tak błędy przede wszystkim, bo zdaję sobie sprawę, może nie z blogiem, ale YT na pewno wiele poprawek wymaga. Dobra, nie nudzę. Zapraszam!
syriusztravel.blogspot.co.uk/
Blog, gdzie znajdziecie zdjęcie, oraz opisy, z tego czym się aktualnie zajmuję, jeśli chodzi o SURVIVAL/turystykę. Rzecz jasna nie wszystkie. Jak w końcu uporządkuję picase, dodam link.
Tam są również linki do YT, ale dam jeszcze link do kanału:
www.youtube.com/channel/UCK2aBWFzP_JVcShjk5bkGHQ
Chcę się podzielić, być może przekazać, nauczyć czegoś, a sam liczę, że ocenicie, i wytkniecie błędy. Tak błędy przede wszystkim, bo zdaję sobie sprawę, może nie z blogiem, ale YT na pewno wiele poprawek wymaga. Dobra, nie nudzę. Zapraszam!
Żyj tak, aby gdy będziesz umierać, z czystym sumieniem powiesz-to było dobre życie..
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.312 s.