- Otrzymane podziękowania: 0
Naprawa aparatów w krakowie
- aniab
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #2281
przez aniab
Replied by aniab on topic Odpowiedź: Naprawa aparatów w krakowie
I tu całkowicie potwierdzam zdanie Albina. W moim doświadczeniu było identycznie. Facet na Czapskich jest klasa gościu i nie robi w bambuko.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- izabela.halik
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 11 miesiąc temu #2269
przez izabela.halik
Replied by izabela.halik on topic Odpowiedź:Naprawa aparatów w krakowie
Mogę polecić dwa miejsca naprawy aparatów w Krakowie.
ul.Krakowska 6
oraz ul.Sienna ( numeru nie pamiętam) ale pracując 2 lata w laboratorium fotograficznym, klienci, którzy do nas przychodzili zawsze byli zadowoleni z usług tych punktów i polecali
ul.Krakowska 6
oraz ul.Sienna ( numeru nie pamiętam) ale pracując 2 lata w laboratorium fotograficznym, klienci, którzy do nas przychodzili zawsze byli zadowoleni z usług tych punktów i polecali
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
14 lata 3 dni temu - 4 lata 4 miesiąc temu #2122
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Naprawa aparatów w krakowie was created by Albin
Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić wszystkim Fotoserwis na ul. Czapskich w Krakowie.
kilkakrotnie byłem w punkcie i za każdym razem było powyżej oczekiwań. Za pierwszym razem aparat nie został naprawiony ale po kilku próbach naprawy oddali honorowo kasę w całości.
Ostatnio idąc z innym sprzętem byłem przygotowany na najgorsze bo aparat po konkretnym upadku przestał robić cokolwiek. Na miejscu nie została wykorzystana moja nieświadomość i po minutowej naprawie (odblokowanie mocno zaciśniętego lustra) otrzymałem aparat z uśmiechem obsługi nie płacąc NIC .
szacunek dla tych Panów.
serwis przeniesiony z ul.Czapskich 1 Kraków na ul. Gabrieli Zapolskiej 42.
tel. 012 429-10-28
10.00 - 18.00
kilkakrotnie byłem w punkcie i za każdym razem było powyżej oczekiwań. Za pierwszym razem aparat nie został naprawiony ale po kilku próbach naprawy oddali honorowo kasę w całości.
Ostatnio idąc z innym sprzętem byłem przygotowany na najgorsze bo aparat po konkretnym upadku przestał robić cokolwiek. Na miejscu nie została wykorzystana moja nieświadomość i po minutowej naprawie (odblokowanie mocno zaciśniętego lustra) otrzymałem aparat z uśmiechem obsługi nie płacąc NIC .
szacunek dla tych Panów.
serwis przeniesiony z ul.Czapskich 1 Kraków na ul. Gabrieli Zapolskiej 42.
tel. 012 429-10-28
10.00 - 18.00
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Ostatnia4 lata 4 miesiąc temu edycja: Albin od.
Czas generowania strony: 0.314 s.