- Otrzymane podziękowania: 0
I Rycerzowy Rajd Zimowy, Rycerzowa 5-6.02.2011
- Edith_84
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
Less
Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #2556
przez Edith_84
Replied by Edith_84 on topic Odpowiedź:I Rycerzowy Rajd Zimowy, Rycerzowa 5-6.02.2011
Witam!
Nie otrzymałam, żadnego potwierdzenia, że pieniądze doszły i że jestem na liście. Gdzie mogę się tego dowiedzieć, od kogo ewentualnie?
Pozdrawiam!
Edyta
Nie otrzymałam, żadnego potwierdzenia, że pieniądze doszły i że jestem na liście. Gdzie mogę się tego dowiedzieć, od kogo ewentualnie?
Pozdrawiam!
Edyta
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Gość
13 lata 9 miesiąc temu #2552
przez
Replied by on topic Odpowiedź:I Rycerzowy Rajd Zimowy, Rycerzowa 5-6.02.2011
Za mało rakiet czy za mało rycerzy?
- Albin
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
13 lata 9 miesiąc temu #2551
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:I Rycerzowy Rajd Zimowy, Rycerzowa 5-6.02.2011
Ze względów organizacyjnych musimy wcześniej znać dokładną liczbę osób tak by zaplanować noclegi i zrobić niezbędne zakupy.
Prosimy wszystkich zastanawiających się jeszcze bądź tych co twierdzą "się zdąży" o podjęcie decyzji bo zamykamy listę zgłoszeń.
Dzisiaj w trakcie slajdowiska Raffee przyjmuje ostatnie zapisy.
Niestety nie będzie w ostatnim momencie dopisywania "po znajomości" i takie osoby nie znajdą miejsca na imprezie bo w Bacówce jest ograniczona ilość miejsc.
Osoby dokonujące zapisów przez stronę proszę o dopełnienie wszystkich formalności.
Pozdrawiamy i zapraszamy.
Śniegu jak widać na pewno nie zabraknie
Prosimy wszystkich zastanawiających się jeszcze bądź tych co twierdzą "się zdąży" o podjęcie decyzji bo zamykamy listę zgłoszeń.
Dzisiaj w trakcie slajdowiska Raffee przyjmuje ostatnie zapisy.
Niestety nie będzie w ostatnim momencie dopisywania "po znajomości" i takie osoby nie znajdą miejsca na imprezie bo w Bacówce jest ograniczona ilość miejsc.
Osoby dokonujące zapisów przez stronę proszę o dopełnienie wszystkich formalności.
Pozdrawiamy i zapraszamy.
Śniegu jak widać na pewno nie zabraknie
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
- Autor
- Gość
13 lata 9 miesiąc temu #2535
przez
Polecam szybką decyzję (oczywiście pozytywną) i zarejestrowanie się - chyba że niestraszne Wam spanie na podłodze schroniska, w tipi lub we własnym namiocie.
Do Rajdu
jak widać na zegarze na stronie głównej Klubu
pozostał już tylko tydzień!
jak widać na zegarze na stronie głównej Klubu
pozostał już tylko tydzień!
Polecam szybką decyzję (oczywiście pozytywną) i zarejestrowanie się - chyba że niestraszne Wam spanie na podłodze schroniska, w tipi lub we własnym namiocie.
- Edith_84
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 9 miesiąc temu #2534
przez Edith_84
Replied by Edith_84 on topic Odpowiedź:I Rycerzowy Rajd Zimowy, Rycerzowa 5-6.02.2011
Hej Hej Hej !!!
To znowu my, Dorotka i Edyta
Zgłaszamy pełną gotowość na rajd.
Mam nadzieje, że udało nam się prawidłowo zapisać na stronie rakiety.pl.
Do zobaczenia w poniedziałek!
To znowu my, Dorotka i Edyta
Zgłaszamy pełną gotowość na rajd.
Mam nadzieje, że udało nam się prawidłowo zapisać na stronie rakiety.pl.
Do zobaczenia w poniedziałek!
- Gość
13 lata 9 miesiąc temu #2532
przez
W piątek chcę wystartować niezbyt późno (ominąć godzinę szczytu) i poprzez BB i Żywiec dotrzeć pod Rycerzową.
W niedzielę też chcę ruszyć najpóźniej w południe aby zaliczyć po drodze Jaskinie Komonieckiego:
"Po raz pierwszy opisał ją żywiecki wójt Andrzej Komoniecki w swojej kronice Dziejopis Żywiecki w 1704:
W Ślemieńskim zaś Państwie w Pośrednim Groniu w Hali Siwcowej nad wsią Lasem jest skała wielka, co przed nią wierzchem woda idzie, a pod nią dziura jest, w którą może sto statku wegnać i w niej tam sposobnie stanąć; będąc w skale obszerno, jak jaskinia jaka z natury uczyniona "
W niedzielę też chcę ruszyć najpóźniej w południe aby zaliczyć po drodze Jaskinie Komonieckiego:
"Po raz pierwszy opisał ją żywiecki wójt Andrzej Komoniecki w swojej kronice Dziejopis Żywiecki w 1704:
W Ślemieńskim zaś Państwie w Pośrednim Groniu w Hali Siwcowej nad wsią Lasem jest skała wielka, co przed nią wierzchem woda idzie, a pod nią dziura jest, w którą może sto statku wegnać i w niej tam sposobnie stanąć; będąc w skale obszerno, jak jaskinia jaka z natury uczyniona "
Czas generowania strony: 0.379 s.