Najciekawsze i mało znane miejsca w Polsce

Więcej
10 lata 3 tygodni temu #11906 przez Bopczyk
Barlinek - polecam małe miasto w lubuskim, niedaleko Gorzowa Wlkp. Świetne miejsce na naładowanie akumulatorów. Piekne jeziorko, świetne, czyste miesjce i dużo terenów do spacerów.

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
10 lata 1 miesiąc temu #11877 przez WyznaczTrase
Ja widziałam tylko piramidę w Rapie:)

zdjecia polski

Więcej
10 lata 1 miesiąc temu #11764 przez WyznaczTrase
Wielbicielom poezji śpiewanej polecam odwiedzić holenderski murowany wiatrak z XIX w sercu Mazur. obiekt pięknie wyrasta na skraju wsi Grądzkie. Można zajrzeć do środka, porobić fotografię, trafić na wystawę obrazów lub na koncert poezji śpiewanej. Polecam!!! ;)

zdjecia polski

• Gość
  • Gość
10 lata 3 miesiąc temu #11245 przez
Bardzo ciekawa propozycja czekam na Mapę- z wymienionych miejsc miałam okazje kilkukrotnie odwiedzić Diabli Kamień w Szczyrzycu.

Więcej
10 lata 3 miesiąc temu #11242 przez ruks
Super, jak będzie mapa to z pewnością skorzystam :) Świetna sprawa także wydana już mapa podziemi, na zimę będzie jak znalazł bo póki ciepło trzeba korzystać z zewnętrznych atrakcji ;)

Więcej
10 lata 3 miesiąc temu #11233 przez Albin
Ruks, tam gdzie największe maszyny w Europie pracują :laugh: także w Polsce :P
Możecie być pewni ze w poszukiwaniu takich ciekawostek, ja sam wielokrotnie mam opad szczeny. Żmudne to poszukiwania ale warto... piramid w Polsce mam już 5, miejsc z kamiennymi kręgami już są 4, w Pizie jest krzywa wieża a w Polsce mamy minimum 6 :woohoo: itd itp ... mapa się tworzy i zapraszam na kolejnego torta we wrześniu :woohoo:

.

Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.

Czas generowania strony: 0.370 s.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Klubu Podróżników Śródziemie Aleja Podróżników KRS: 0000556344 na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO. Skontaktować się z nami możesz mailowo [email protected]

Jeżeli chcesz wykorzystać materiały naszego autorstwa zamieszone na portalu skontaktuj się z nami: [email protected]