- Otrzymane podziękowania: 0
Próba połknięcia żywego człowieka przez anakondę
- janosik83
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #12410
przez janosik83
Replied by janosik83 on topic Odpowiedź:Próba połknięcia żywego człowieka przez anakondę
Ostatnia9 lata 6 miesiąc temu edycja: janosik83 od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- adam8312
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
Less
Więcej
9 lata 9 miesiąc temu #12404
przez adam8312
Nic co ludzkie nie jest mi obce
Replied by adam8312 on topic Odpowiedź: Próba połknięcia żywego człowieka przez anakondę
Widziałem , myślałem ze całego połknie.
Nic co ludzkie nie jest mi obce
- raven
- Autor
- Wylogowany
- Moderator
Less
Więcej
9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #12125
przez raven
rAFAŁ
Próba połknięcia żywego człowieka przez anakondę was created by raven
Miał dać się pożreć anakondzie na antenie Discovery.
Od kilku tygodni w internecie głośno zapowiadano program „Eaten alive”, w ramach którego ubrany w specjalny kombinezon Paul Rosolie miał zostać żywcem połknięty przez anakondę.
Pokazywana przez stację Discovery próba miała zwrócić uwagę widzów na problem niszczenia amazońskich lasów. Rosolie nie chciał oczywiście zakończyć życia w paszczy anakondy, dlatego został ubrany w specjalny kombinezon z włókien węglowych, który miał go uchronić przed uduszeniem.
Wężem, który miał połknąć Amerykanina, była znaleziona w peruwiańskiej części Amazonii 6-metrowa samica anakondy. Anakonda początkowo w ogóle nie chciała zaatakować ubranego w kombinezon mężczyzny. - Usiłowała uciec. Odwróciła się i zaczęła bronić dopiero wówczas, gdy ją trochę sprowokowałem, zachowując się jak drapieżnik – opisywał Rosolie.
Odpierając atak człowieka, anakonda owinęła się wokół niego, po czym przystąpiła do połykania ofiary. W tym momencie Rosolie stracił chęć do kontynuowania próby i zawołał swoich współpracowników. Amerykanin wyjaśnił później, że zaciskające się wokół niego ciało węża zaczęło miażdżyć jego rękę. Rosolie bał się, że kość nie wytrzyma tak dużego nacisku. Jego zespół był zaś zaniepokojony obniżającym się tętnem śmiałka.
W Polsce stacja Discovery wyemituje kontrowersyjną scenę 10 grudnia.
źródło: natemat.pl / Business Insider
Film:
Od kilku tygodni w internecie głośno zapowiadano program „Eaten alive”, w ramach którego ubrany w specjalny kombinezon Paul Rosolie miał zostać żywcem połknięty przez anakondę.
Pokazywana przez stację Discovery próba miała zwrócić uwagę widzów na problem niszczenia amazońskich lasów. Rosolie nie chciał oczywiście zakończyć życia w paszczy anakondy, dlatego został ubrany w specjalny kombinezon z włókien węglowych, który miał go uchronić przed uduszeniem.
Wężem, który miał połknąć Amerykanina, była znaleziona w peruwiańskiej części Amazonii 6-metrowa samica anakondy. Anakonda początkowo w ogóle nie chciała zaatakować ubranego w kombinezon mężczyzny. - Usiłowała uciec. Odwróciła się i zaczęła bronić dopiero wówczas, gdy ją trochę sprowokowałem, zachowując się jak drapieżnik – opisywał Rosolie.
Odpierając atak człowieka, anakonda owinęła się wokół niego, po czym przystąpiła do połykania ofiary. W tym momencie Rosolie stracił chęć do kontynuowania próby i zawołał swoich współpracowników. Amerykanin wyjaśnił później, że zaciskające się wokół niego ciało węża zaczęło miażdżyć jego rękę. Rosolie bał się, że kość nie wytrzyma tak dużego nacisku. Jego zespół był zaś zaniepokojony obniżającym się tętnem śmiałka.
W Polsce stacja Discovery wyemituje kontrowersyjną scenę 10 grudnia.
źródło: natemat.pl / Business Insider
Film:
rAFAŁ
Ostatnia9 lata 11 miesiąc temu edycja: Albin od.
Czas generowania strony: 0.334 s.