Pytanie do doświadczonych podróżników!

Więcej
9 lata 10 miesiąc temu #12321 przez meks
Wow, extra oferta. Nie wiedziałem że takie c oś istnieje! Zaraz sobie wygoogluję, gdzie można z tego skorzystać :D

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
9 lata 10 miesiąc temu #12287 przez michalgazda86
Słuchajcie! Spotkałem się z możliwością wyjazdu z rodziną na wyjazd – to się chyba nazywa „no name”. Tyle, że nie jest to typowa oferta no name jak to w niektórych biurach wygląda, że jadę do danego regionu/miasta nie znając jednak konkretnego obiektu hotelowego… Propozycja wygląda tak, że rezerwuję wyjazd na Bałkany, ale nie wiem nawet to którego z 3 krajów bałkańskich trafię (znam tylko ogólne informacje – bliskość morza, standard obiektów, wyżywienie).
Ale kluczową rolę odgrywa tutaj cena, ma być około 1/3 tańsza niż inne oferty wyjazdów na Bałkany, nawet gdybym wybrał najtańszą ofertę gdziekolwiek indziej… Sęk w tym, że o dokładnym kierunku wyjazdu dowiemy się kilka dni przed wyjazdem i nie wiem co myśleć o takiej ofercie…
Ale z drugiej strony na drogi wyjazd nieszczególnie nas stać i nie chcielibyśmy wydać fortuny na wakacje. I w zasadzie nie ma dla nas różnicy gdzie wypoczniemy – byle było ciepło, słonecznie i gdzie zjeść i popluskać się w wodzie :laugh:
Poszlibyście na coś takiego?

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

Czas generowania strony: 0.317 s.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Klubu Podróżników Śródziemie Aleja Podróżników KRS: 0000556344 na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO. Skontaktować się z nami możesz mailowo [email protected]

Jeżeli chcesz wykorzystać materiały naszego autorstwa zamieszone na portalu skontaktuj się z nami: [email protected]