Tani roaming

Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #5861 przez sunrise
Replied by sunrise on topic Odpowiedź:Tani roaming
korzystam z karty egosim, polaczenia przychodzace w roamingu maja za darmo, wychodzace sa duzo tansze, wiec polecam

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #2570 przez Albin
Replied by Albin on topic Odpowiedź:Tani roaming
Sprawdzona informacja o rozmowach przez tel. satelitarny.
Znajomi latają do Boliwii i za minutę rozmowy przez tel. satelitarny płacą 1 $ !!! a w roamingu wychodzi ok. 12 złotych .
Telefon mają własny ale jest kilka wypożyczalni i nie są to już duże kwoty a w przypadku wyjazdu kilku osób warto zrzucić się na wypożyczenie.
a tak się bawią w Boliwii :laugh:

.

Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.

Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #2567 przez Justyna
Replied by Justyna on topic Odpowiedź:Tani roaming
Proponowałabym wybrać karte roamingową co prawda nowa na rynku ale warto ja zakupić dużo tańsze połączenia karta pre-paid -owa na karcie znajdują sie dwa numery podsyłam ich stonkę www.sim4globe.pl
Ja skorzystałam jakos pod koniec grudnia i z czystym sumienie moge powiedzieć ze sie opłacało na karcie mam jeszcze środki i na spokojnie mogę jej użyć później bo jest bardzo dlugi okres ważności. pozdrawiam.

Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #1698 przez Boca
Replied by Boca on topic Odpowiedź:Tani roaming
Mbank wymaga oplaty aktywacyjnej z tego, co sprawdzilam, ale obejmuje takze inny obszar. Ja chyba zdecyduje sie na Heyah, bo bardziej mi sie przyda w czasie europejskich wojazy.

Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #1695 przez Daria87
Replied by Daria87 on topic Odpowiedź:Tani roaming
Zdecydowanie. W ciągu minuty wygadasz więcej niż pomieścisz w jakimkolwiek smsie. Plus jest też taki, że nie ma żadnej opłaty aktywacyjnej, co ma np miejsce w mbanku.

Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #1675 przez Boca
Replied by Boca on topic Odpowiedź:Tani roaming
W takim wypadku bardziej opłaca się dzwonić niż wysyłać smsy, które do tej pory w roamingu były znacznie tańsze niż rozmowy.

Czas generowania strony: 0.335 s.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Klubu Podróżników Śródziemie Aleja Podróżników KRS: 0000556344 na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO. Skontaktować się z nami możesz mailowo [email protected]

Jeżeli chcesz wykorzystać materiały naszego autorstwa zamieszone na portalu skontaktuj się z nami: [email protected]