Tani roaming

Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #1671 przez Daria87
Replied by Daria87 on topic Odpowiedź:Tani roaming
Powinnaś wyjść na swoje, ja płąciłam ostatnio 1,7 zł, więc zdecydowanie są różnice w stawkach. Nie ma tez żadnej opłaty aktywacyjnej dla uzyskania tych stawek, więc jak na mnie możesz się decydować.

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #1655 przez Boca
Replied by Boca on topic Odpowiedź:Tani roaming
Dokładnie o coś takiego mi chodzi- niedrogi starter i tanie połączenia, a oferta Heyah rzeczywiście wygląda dobrze ze stawkami 59 gr za odebrane i 99 groszy za połączenia wychodzące.

Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #1647 przez Daria87
Replied by Daria87 on topic Odpowiedź:Tani roaming
Nie ma sensu, jest dobra oferta roamingowa w Heyah. Przy wyjeździe na 3 tygodnie opłaci się kupić starter, a po drodze spokojnie będziesz mogła także go używać, bo oferta obejmuje całą UE.

Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #1469 przez Boca
Replied by Boca on topic Odpowiedź:Tani roaming
Myślałam o tym, ale zanim dotrę do Rumunii będę jeszcze zatrzymywała się w innych krajach europejskich,więc lepszy będzie jednak roaming.

Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #1455 przez luc4s
Replied by luc4s on topic Odpowiedź:Tani roaming
A nie lepiej kupić jakiegoś prepaida na miejscu?

Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #1454 przez Boca
Tani roaming was created by Boca
Witam, wybieram się na 2-3 tygodnie do Rumunii i potrzebuję taniej oferty roamingowej. Możecie polecić jakiegoś operatora komórkowego? Może być w prepaidzie.

Czas generowania strony: 0.389 s.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Klubu Podróżników Śródziemie Aleja Podróżników KRS: 0000556344 na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO. Skontaktować się z nami możesz mailowo [email protected]

Jeżeli chcesz wykorzystać materiały naszego autorstwa zamieszone na portalu skontaktuj się z nami: [email protected]