- Otrzymane podziękowania: 0
Częstochowa: opłaty dla pielgrzymów i turystów?
- Serwer01
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #2441
przez Serwer01
Replied by Serwer01 on topic Odpowiedź:Częstochowa: opłaty dla pielgrzymów i turystów?
Widzę drodzy koledzy i koleżanki że w Gnieźnie nie byliście dawno (w wakacje za popatrzenie na słynne drzwi chcieli 20zł -Mama nawet zdjęcie (obwieszczenia) - drzwi zobaczyłem w sklepie z pamiątkami ) (20 zł to całodniowe wyżywienie podczas mojej wyprawy) -(przepraszam za wyrażenie ale to po prostu debilizm polski)
Ostatnia13 lata 10 miesiąc temu edycja: Serwer01 od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Bami
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #2440
przez Bami
Replied by Bami on topic Odpowiedź:Częstochowa: opłaty dla pielgrzymów i turystów?
Z tego co dobrze zrozumiałam z przekazu w telewizji, to nie kościół chce wprowadzić tę opłatę ale politycy...
To jest śmieszne i żałosne za razem! Nie dość, że człowiek chce pojechać w celu religijnym, to jeszcze musi za to płacić...
To jest śmieszne i żałosne za razem! Nie dość, że człowiek chce pojechać w celu religijnym, to jeszcze musi za to płacić...
- BALKANDRIVER
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Less
Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #2387
przez BALKANDRIVER
"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain
Replied by BALKANDRIVER on topic Odpowiedź:Częstochowa: opłaty dla pielgrzymów i turystów?
Kapitalizm, Panie, kapitalizm...
A ta cała ideologia o miłosierdziu, sercu, etc., to...
Ale ja też się nie znam, bom średnio praktykujący.
Kiedyś rzeczniczka krakowskiego MPK stwierdziła, że taboru będzie co prawda mniej, ale to w trosce o poprawienie jakości usług i wygody pasażerów... ech, te genialne pomysły.
BALKANDRIVER
A ta cała ideologia o miłosierdziu, sercu, etc., to...
Ale ja też się nie znam, bom średnio praktykujący.
Kiedyś rzeczniczka krakowskiego MPK stwierdziła, że taboru będzie co prawda mniej, ale to w trosce o poprawienie jakości usług i wygody pasażerów... ech, te genialne pomysły.
BALKANDRIVER
"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain
- Autor
- Gość
13 lata 10 miesiąc temu #2385
przez
Częstochowa: opłaty dla pielgrzymów i turystów? was created by
Nie wiem jak to się ma do zasad ekonomii, ale ja mam mieszane uczucia.
Władze Częstochowy rozważają wprowadzenie opłat dla pielgrzymów (rmf24.pl)
Władze Częstochowy rozważają wprowadzenie opłat dla pielgrzymów (rmf24.pl)
W jaki sposób ma w tym pomóc podniesienie kosztów wizyty w tym mieście, ale być może się nie znam...Chcemy, aby do Częstochowy przybywało więcej pielgrzymów i turystów niż do tej pory.
Czas generowania strony: 0.467 s.