- Otrzymane podziękowania: 0
promocje lotnicze
- Julka6
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
12 lata 4 miesiąc temu #5863
przez Julka6
Replied by Julka6 on topic Odpowiedź:promocje lotnicze
ja też mogę wskazać spoko stronę Why Not Fly, śledźcie sobie ich oferty, bo często mają promocje na loty Lufhansą i Air France, no i można wyszukać tanie połączenia, myślę, że warto być na bieżąco i sledzić co się dzieje na wielu stronach
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Batman
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
12 lata 6 miesiąc temu #5400
przez Batman
Replied by Batman on topic Odpowiedź:promocje lotnicze
Może macie ochotę na tanie loty do Paryża?
Dziś w Wizz Air można złapać powrotne loty z Wrocławia i Katowic w czerwcu za 58 złotych, a w Ryanair za mniej niż 100 złotych, więc oferta jest super, a na dodatek w wakacyjnym terminie.
Więcej informacji znajdziecie na stronie: www.tanie-loty.com.pl/blogi/wpis/488-tan...a-od-58-zlotych.html
Dziś w Wizz Air można złapać powrotne loty z Wrocławia i Katowic w czerwcu za 58 złotych, a w Ryanair za mniej niż 100 złotych, więc oferta jest super, a na dodatek w wakacyjnym terminie.
Więcej informacji znajdziecie na stronie: www.tanie-loty.com.pl/blogi/wpis/488-tan...a-od-58-zlotych.html
- mauryn
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #369
przez mauryn
Replied by mauryn on topic Odpowiedź:promocje lotnicze
Miałem na myśli czy bilety w powrotną stronę również są w podobnej cenie - źle to ująłem
- mauryn
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #368
przez mauryn
Replied by mauryn on topic Odpowiedź:promocje lotnicze
Witam,
mam pytanie może trywialne ale nie korzystałem jeszcze z promocji lotniczych - czas zacząć Podane ceny na wskazanych stronach obejmują podróż powrotną na tej samej trasie? Czy zakupione wcześniej bilety mają zagwarantowaną niezmienność ceny? Czy są jakieś preferowane formy płatności za te bilety tj. karta kredytowa itp. Z góry dzięki za odpowiedzi
mam pytanie może trywialne ale nie korzystałem jeszcze z promocji lotniczych - czas zacząć Podane ceny na wskazanych stronach obejmują podróż powrotną na tej samej trasie? Czy zakupione wcześniej bilety mają zagwarantowaną niezmienność ceny? Czy są jakieś preferowane formy płatności za te bilety tj. karta kredytowa itp. Z góry dzięki za odpowiedzi
- nomad
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #367
przez nomad
Replied by nomad on topic Odpowiedź:promocje lotnicze
Nie wiem dlaczego, ostatnim razem jak pisałem o północy, umknęło to mojej uwadze, ale podobne ceny (od 4 - 60 zł) obowiązują na loty do Szwecji. Malme, Goteborg, Sztokholm - świetne miasta, które warto zobaczyć, a także doskonałe miejsca na początek wyprawy na północ. Ja swoją zacząłem właśnie w Malme - gdzie dowiedziałem się wiele o dobrej, nowoczesnej architekturze i najdłuższym moście w Europie. Można przejechać się świetną koleją (Inladnsbanan) z Mory aż daleko, daleko na północ do Gallivare - genialna sprawa!
- nomad
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #284
przez nomad
Replied by nomad on topic Odpowiedź:promocje lotnicze
Udało się komuś skorzystać z promocji ? Ja ku podtrzymaniu dobrej passy znalazłem Oslo za 4 zł! Za tą samą kasę do Goteborga, Malmo i Bergen - kierunek północny to puki co mój ulubiony
Przy okazji, jakby ktoś miał chęci zakosztować północy, a miał jakieś pytania - chętnie pomogę - trochę się tułałem w tamtej części Europy...
Przy okazji, jakby ktoś miał chęci zakosztować północy, a miał jakieś pytania - chętnie pomogę - trochę się tułałem w tamtej części Europy...
Czas generowania strony: 0.351 s.