- Otrzymane podziękowania: 0
Kaziu wrócił z Chin - powitanie w Starym Porcie
- Gość
14 lata 5 miesiąc temu #1219
przez
Replied by on topic Odpowiedź:Kaziu wrócił z Chin - powitanie w Starym Porcie
Żyję, żyję...
A że w większości jednak poza internetem, dlatego dopiero teraz się zgłaszam.
Co do plaży - szukałem Was, ale mi się gdzieś zawieruszyliście. Mimo wszystko wygląda na to, że wyszedłem zaraz za Wami. Z gitarą!...
A że w większości jednak poza internetem, dlatego dopiero teraz się zgłaszam.
Co do plaży - szukałem Was, ale mi się gdzieś zawieruszyliście. Mimo wszystko wygląda na to, że wyszedłem zaraz za Wami. Z gitarą!...
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Kominiarz
- Autor
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Less
Więcej
14 lata 5 miesiąc temu #1216
przez Kominiarz
Replied by Kominiarz on topic Odpowiedź:Kaziu wrócił z Chin - powitanie w Starym Porcie
Ja żyję!!! :laugh:
No to ładnie pobalowaliście na plaży...a Raffee i jego gitara to gdzie się podziali??? :laugh
To admin jak rozumiem już na plaży mieszka? w sumie to całkiem niezła miejscówka... :laugh:
No to ładnie pobalowaliście na plaży...a Raffee i jego gitara to gdzie się podziali??? :laugh
To admin jak rozumiem już na plaży mieszka? w sumie to całkiem niezła miejscówka... :laugh:
- Albin
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
14 lata 5 miesiąc temu #1213
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:Kaziu wrócił z Chin - powitanie w Starym Porcie
Wszyscy żyją? meldować się po kolei :laugh: miało być delikatnie a jak zwykle poszło grubo :woohoo: w Starym Porcie było klaskająco i śpiewająco w kilkanaście osób ale prawdziwa impreza zaczęła się dopiero na plaży ... eh....dzisiaj powtórka z rozrywki w jeszcze większym gronie. jako ostatni wyszliśmy koło 4 rano ale gdzieś nam się kilka osób po drodze zawieruszyło że o Raffeem i jego gitarze nie śmiem wspominać...
aha, jeden barman wylądował w nocy w szpitalu o tak pokazowo otwierali butelki że zerwał cały paznokieć więc w okrojonym składzie dzisiaj muszą poradzić sobie z jeszcze większym tłumem przy barze bo na facebooku czeka ok. 3 tys. chętnych na wejście. rollbary naprawione i piwo będzie także lane na plaży poza barem głównym.
aha, jeden barman wylądował w nocy w szpitalu o tak pokazowo otwierali butelki że zerwał cały paznokieć więc w okrojonym składzie dzisiaj muszą poradzić sobie z jeszcze większym tłumem przy barze bo na facebooku czeka ok. 3 tys. chętnych na wejście. rollbary naprawione i piwo będzie także lane na plaży poza barem głównym.
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
- Kominiarz
- Autor
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Less
Więcej
14 lata 5 miesiąc temu #1201
przez Kominiarz
Replied by Kominiarz on topic Odpowiedź:Kaziu wrócił z Chin - powitanie w Starym Porcie
To kto przyjdzie pierwszy to rezerwuje nam stolik w Starym Porcie. Proponuję nie zmieniać już miejsca bo wiele osób zjawi się w różnych godzinach więc żeby nie biegali między Portem a plażą :laugh:
Ahoj - do zobaczenia!!!!!!!!!!! :laugh:
Ahoj - do zobaczenia!!!!!!!!!!! :laugh:
- Gość
14 lata 5 miesiąc temu #1200
przez
Replied by on topic Odpowiedź:Kaziu wrócił z Chin - powitanie w Starym Porcie
Trzeba by tylko zarezerwować, bo tłok może być konkretny.
- moonjava
- Wylogowany
- Senior forum
Less
Więcej
14 lata 5 miesiąc temu #1199
przez moonjava
Replied by moonjava on topic Odpowiedź:Kaziu wrócił z Chin - powitanie w Starym Porcie
W Porcie, oprócz sali na występy, są jeszcze 3 inne pomieszczenia, gdzie można spokojnie pogadać.
Czas generowania strony: 0.404 s.