- Otrzymane podziękowania: 0
Nowy sposob podrozowania
- carinka77
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
11 lata 2 miesiąc temu #9234
przez carinka77
Replied by carinka77 on topic Odpowiedź:Nowy sposob podrozowania
witam wszystkich jak widze nie podroznikow,tylko moderatorow/ korektorow wypowiedzi zamieszczonych
chcialam tylko zamiescic info dla tych co chcieliby podrozowac w realu nieco czesciej i nieco taniej, fakt faktem prezentacja jest za egzaltowana i za dluga, co nie zmienia stanu rzeczy ze przedstawia wg mnie nowe mozliwosci podrozowania i zarabiania, pozdrawiam wszystkich Podroznikow!
chcialam tylko zamiescic info dla tych co chcieliby podrozowac w realu nieco czesciej i nieco taniej, fakt faktem prezentacja jest za egzaltowana i za dluga, co nie zmienia stanu rzeczy ze przedstawia wg mnie nowe mozliwosci podrozowania i zarabiania, pozdrawiam wszystkich Podroznikow!
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- kkasiek4
- Wylogowany
- Ekspert
Less
Więcej
11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #9233
przez kkasiek4
Replied by kkasiek4 on topic Odpowiedź:Nowy sposob podrozowania
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam Twoją wypowiedź, ale przecież gdyby ktoś nie był zalogowany to nie miał by możliwości pisania na forum. carinnka77 zarejestrowała się 2. 09 br. a wiec jak to określiłeś wstąpiła do społeczności - mogła wszystko dostrzec
dzień dobry było- fakt- przepraszam moje niedopatrzenie :blush:
Balkandriver znaków diakrytycznych sie nie czepiaj, z pewnych źródeł wiem że z bardziej kolorową pisownią dajesz sobie radę :side:
dzień dobry było- fakt- przepraszam moje niedopatrzenie :blush:
Balkandriver znaków diakrytycznych sie nie czepiaj, z pewnych źródeł wiem że z bardziej kolorową pisownią dajesz sobie radę :side:
Ostatnia11 lata 2 miesiąc temu edycja: kkasiek4 od.
- BALKANDRIVER
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Less
Więcej
11 lata 2 miesiąc temu #9231
przez BALKANDRIVER
"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain
Replied by BALKANDRIVER on topic Odpowiedź:Nowy sposob podrozowania
kkasiek4 napisał:
kkasiek4 napisał:
kkasiek4 napisał:
... zero polskich znaków diakrytycznych!!! FUJ !
Plus - narrator prezentacji mówi już po polsku, z polską dykcją!
Minus - amwayowski klimat nadal pozostał, a czas zaangażowania słuchacza jest zaaaa długi.
BALKANDRIVER
Ano właśnie, ale by to zrobić, należy się zalogować, czyli wstąpić do Społeczności, co nie przeszkadza niektórym "wpaść" na Forum dla 1 wpisu.Po pierwsze to do wątku komercyjnego z tym.
kkasiek4 napisał:
Jak wyżej - nie zalogowany nie widzi. Aby uwidział, trzeba itd....Po drugie to pisała już o tym Marzena
kkasiek4 napisał:
Tu akurat carinka77 się wybroniła - "witam wszystkich lubiacych podroze!" - jestem usatysfakcjonowany , chociaż ...po trzecie to balkandriver doda o dzień dobrym
... zero polskich znaków diakrytycznych!!! FUJ !
Plus - narrator prezentacji mówi już po polsku, z polską dykcją!
Minus - amwayowski klimat nadal pozostał, a czas zaangażowania słuchacza jest zaaaa długi.
BALKANDRIVER
"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain
- kkasiek4
- Wylogowany
- Ekspert
Less
Więcej
11 lata 2 miesiąc temu #9228
przez kkasiek4
Replied by kkasiek4 on topic Odpowiedź:Nowy sposob podrozowania
Po pierwsze to do wątku komercyjnego z tym.
Po drugie to pisała już o tym Marzena www.klubpodroznikow.com/forum/54-wtki-ko...lski-24082013-wrocaw
po trzecie to balkandriver doda o dzień dobrym
Po drugie to pisała już o tym Marzena www.klubpodroznikow.com/forum/54-wtki-ko...lski-24082013-wrocaw
po trzecie to balkandriver doda o dzień dobrym
- carinka77
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
11 lata 2 miesiąc temu #9227
przez carinka77
Nowy sposob podrozowania was created by carinka77
witam wszystkich lubiacych podroze!
w sierpniu w Polsce pojawil sie Word Ventures, firma znana i uznana na swiecie od 2005r. daje dostep do przegladarki internetowej gdzie wyszukasz wycieczki, loty, hotele etc tyle ze znacznie taniej ! a jesli znajdziecie cos tanszego zwracaja 150% kosztow, osobiscie tego doswiadczylam zapraszam do ogladniecia video z wiecej info
w sierpniu w Polsce pojawil sie Word Ventures, firma znana i uznana na swiecie od 2005r. daje dostep do przegladarki internetowej gdzie wyszukasz wycieczki, loty, hotele etc tyle ze znacznie taniej ! a jesli znajdziecie cos tanszego zwracaja 150% kosztow, osobiscie tego doswiadczylam zapraszam do ogladniecia video z wiecej info
Czas generowania strony: 0.442 s.