- Otrzymane podziękowania: 0
Prasa Podróżników
PolskiBus.com chce wkroczyć na tory.
- raven
- Wylogowany
- Moderator
Less
Więcej
10 lata 2 miesiąc temu #11564
przez raven
rAFAŁ
Replied by raven on topic Odpowiedź:PolskiBus.com chce wkroczyć na tory.
Hej!
Miałem taką "przygodę", wcześnie rano próbowałem zabrać się z nimi, jednak okazało się, że mimo większości wolnych miejsc, nie kupię biletu u kierowcy. Okazało się, o czym nie wiedziałem, że sprzedaż i rezerwacja tylko przez internet, kierowca był nie wzruszony a ja miałem godzinną obsuwę
...tak dla innych podróżujących, żeby wcześniej zobaczyli co i jak na ich stronie internetowej.
Miałem taką "przygodę", wcześnie rano próbowałem zabrać się z nimi, jednak okazało się, że mimo większości wolnych miejsc, nie kupię biletu u kierowcy. Okazało się, o czym nie wiedziałem, że sprzedaż i rezerwacja tylko przez internet, kierowca był nie wzruszony a ja miałem godzinną obsuwę
...tak dla innych podróżujących, żeby wcześniej zobaczyli co i jak na ich stronie internetowej.
rAFAŁ
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- BeataF
- Autor
- Wylogowany
- Moderator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
10 lata 2 miesiąc temu #11562
przez BeataF
PolskiBus.com chce wkroczyć na tory. was created by BeataF
W pierwszym półroczu br. liczba podróżnych obsłużonych przez firmę PolskiBus.com, potentata tanich połączeń autobusowych, była o ok. 65 proc. wyższa niż w tym samym okresie ubiegłego roku. Na niektórych trasach liczba podróżujących prawie się podwoiła. Dlatego przewoźnik zapowiada zwiększanie częstotliwości połączeń i nowe trasy. Dobrze sobie radzą zarówno połączenia krajowe, jak i zagraniczne. Jeśli pojawiłaby się taka możliwość, firma chciałaby wejść na rynek kolejowy.
www.bankier.pl/wiadomosc/PolskiBus-com-u...ml#boxArticleComment
www.bankier.pl/wiadomosc/PolskiBus-com-u...ml#boxArticleComment
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.362 s.