- Otrzymane podziękowania: 0
Prasa Podróżników
Łódzkie Śródziemie w Radiu Żak
- Autor
- Gość
12 lata 1 miesiąc temu #6823
przez
Replied by on topic Odpowiedź:Łódzkie Śródziemie w Radiu Żak
Łódzkie Śródziemie na dobre nawiązuje współpracę z radiem Żak:).
Nawiązałem kontakt z dziewczyną która prowadzi co dwa tygodnie audycję "Gdzie Rzym, gdzie Krym". Audycja jak sama nazwa wskazuje jest audycją o tematyce podróżniczej. W każdej audycji jest inny gość który opowiada o swojej podróży. Nasza współpraca będzie polegać że na pokazach slajdów będziemy zachęcać do słuchania w/w audycji, a w zamian prowadząca w każdym programie będzie zachęcać do uczestnictwa w naszych slajdowiskach, poprzez radio Żak ale także na facebookowej grupie tej audycji.
Poza tą audycją staram się o to aby jak najczęściej mówiono o nas w serwisach radia Żak.
Zapraszamy do Radia Żak i łódzkiego Śródziemia:)
Nawiązałem kontakt z dziewczyną która prowadzi co dwa tygodnie audycję "Gdzie Rzym, gdzie Krym". Audycja jak sama nazwa wskazuje jest audycją o tematyce podróżniczej. W każdej audycji jest inny gość który opowiada o swojej podróży. Nasza współpraca będzie polegać że na pokazach slajdów będziemy zachęcać do słuchania w/w audycji, a w zamian prowadząca w każdym programie będzie zachęcać do uczestnictwa w naszych slajdowiskach, poprzez radio Żak ale także na facebookowej grupie tej audycji.
Poza tą audycją staram się o to aby jak najczęściej mówiono o nas w serwisach radia Żak.
Zapraszamy do Radia Żak i łódzkiego Śródziemia:)
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Autor
- Gość
12 lata 1 miesiąc temu #6742
przez
Replied by on topic Odpowiedź:Łódzkie Śródziemie w Radiu Żak
No to powiem wam że od jutra to chyba muszę się przygotowywać do audycji aby nie dać plamy;).
W poniedziałek jak powiedziałem Kasi Krasce(prowadzącej wywiad ze mną) że prawdopodobnie słuchają nas w Piwnicy Pod Baranami to zrobiła takie wielkie oczy i widać że była mega pozytywnie zaskoczona
W poniedziałek jak powiedziałem Kasi Krasce(prowadzącej wywiad ze mną) że prawdopodobnie słuchają nas w Piwnicy Pod Baranami to zrobiła takie wielkie oczy i widać że była mega pozytywnie zaskoczona
- zkarola
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #6741
przez zkarola
Replied by zkarola on topic Odpowiedź:Łódzkie Śródziemie w Radiu Żak
To w poniedziałek jeszcze przed wyjściem na uczelnię posłucham czy tam nie kłamiesz w radio
- Albin
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #6740
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:Łódzkie Śródziemie w Radiu Żak
No to ładnie ćwierkają te ptaszki :laugh:
Tak trzymaj Marcin !
a słuchać można także w internecie
www.zak.lodz.pl/index2.php?id=3
.
JEDYNA NIEKOMERCYJNA I DZIAŁAJĄCA NON-PROFIT
STACJA RADIOWA W ŁODZI
czyli podobnie jak Śródziemie :laugh:
Tak trzymaj Marcin !
a słuchać można także w internecie
www.zak.lodz.pl/index2.php?id=3
.
JEDYNA NIEKOMERCYJNA I DZIAŁAJĄCA NON-PROFIT
STACJA RADIOWA W ŁODZI
czyli podobnie jak Śródziemie :laugh:
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Ostatnia12 lata 1 miesiąc temu edycja: Albin od.
- Autor
- Gość
12 lata 1 miesiąc temu #6739
przez
Łódzkie Śródziemie w Radiu Żak was created by
Jak pewnie część z was już wie w poniedziałek zawitałem do Studenckiego Radia Żak Politechniki Łódzkiej aby opowiedzieć o działalności Śródziemia i zaprosić do łódzkiego oddziału klubu.
Ptaszki ćwierkają że będę tam obecny raz w tygodniu i zapraszał do uczestnictwa w najbliższych slajdowiskach.
W poniedziałek 15 padziernika usłyszycie mnie po godzinie 9 rano.
Zapraszam Łodzian na fale 88,8 FM, a osoby spoza Łodzi na stronę www.zak.lodz.pl
Ptaszki ćwierkają że będę tam obecny raz w tygodniu i zapraszał do uczestnictwa w najbliższych slajdowiskach.
W poniedziałek 15 padziernika usłyszycie mnie po godzinie 9 rano.
Zapraszam Łodzian na fale 88,8 FM, a osoby spoza Łodzi na stronę www.zak.lodz.pl
Czas generowania strony: 0.357 s.