- Otrzymane podziękowania: 3
Prasa Podróżników
Książka Podróznicza Roku - PROTEST
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #6844
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Książka Podróznicza Roku - PROTEST was created by Albin
Apel do wszystkich głosujących
Poprzyj aktywnie akcję przeciwko zamknięciu konkursu i wyślij poniższy protes
Do Organizatora i Kapituły Festiwalu Wyprawy Roku
W związku z ujawnieniem niedociągnięć systemu komputerowego organizatora Konkursy Wyprawy Roku, protestuję przeciwko decyzji zamknięcia konkursu na Podróżniczą Książkę Roku.
Zwracam się do organizatora oraz Kapituły o odwołanie decyzji zamknięcia konkursu na Książkę Roku i skorygowanie wyników.
Z poważaniem
Proszę wysłać na adres:
[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]
Proszę również o wejście na stronę Facebooka i kliknęli na mojej stronie, ze „wezmę udział w wydarzeniu”
www.facebook.com/events/202937693173532/
i dodatkowo wpisanie komentarza lub posta przy wydarzeniu z poparciem.
Ks. Józefa Tischnera, zwykł mówić, że "w życiu są trzy prawdy: święta prawda, tyż prawda i gówno prawda.
Organizatorzy konkursu właśnie to trzecią prawdę uznali za najważniejszą, dlatego za wszelka cenę chcieli mnie usunąć i w końcu im się to udało. Jak nie powiodła się próba manipulacji głosami: najpierw obcinaniem mi głosów, potem w ciągu godziny doliczenie prawie 2000tys. głosów pozycji drugiej w konkursie, gdy i to się nie sprawdziło to na koniec zlikwidowali konkurs. Sam autor drugiej pozycji Robert Maciąg był zdziwiony ze nagle dostał tyle głosów. Dlaczego? Ponieważ bali się, bo w książce są fragmenty, które opisują prawdę o dwóch członkach kapituły a o trzecim wspominam i o ich pseudo wyczynach.
Tylko, jeżeli ktoś organizuje konkurs dla wszystkich, a potem okazuje się że nie jest dla wszystkich tylko dla WYBRANYCH to po co, cos takiego organizować.
Ten artykuł wyjaśnia dlaczego tak się stało
przewodnik.onet.pl/ameryka-pd/peru/wysci...3293577,artykul.html
Pozdrawiam
Krzysztof Mrozowski
Poprzyj aktywnie akcję przeciwko zamknięciu konkursu i wyślij poniższy protes
Do Organizatora i Kapituły Festiwalu Wyprawy Roku
W związku z ujawnieniem niedociągnięć systemu komputerowego organizatora Konkursy Wyprawy Roku, protestuję przeciwko decyzji zamknięcia konkursu na Podróżniczą Książkę Roku.
Zwracam się do organizatora oraz Kapituły o odwołanie decyzji zamknięcia konkursu na Książkę Roku i skorygowanie wyników.
Z poważaniem
Proszę wysłać na adres:
[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]
Proszę również o wejście na stronę Facebooka i kliknęli na mojej stronie, ze „wezmę udział w wydarzeniu”
www.facebook.com/events/202937693173532/
i dodatkowo wpisanie komentarza lub posta przy wydarzeniu z poparciem.
Ks. Józefa Tischnera, zwykł mówić, że "w życiu są trzy prawdy: święta prawda, tyż prawda i gówno prawda.
Organizatorzy konkursu właśnie to trzecią prawdę uznali za najważniejszą, dlatego za wszelka cenę chcieli mnie usunąć i w końcu im się to udało. Jak nie powiodła się próba manipulacji głosami: najpierw obcinaniem mi głosów, potem w ciągu godziny doliczenie prawie 2000tys. głosów pozycji drugiej w konkursie, gdy i to się nie sprawdziło to na koniec zlikwidowali konkurs. Sam autor drugiej pozycji Robert Maciąg był zdziwiony ze nagle dostał tyle głosów. Dlaczego? Ponieważ bali się, bo w książce są fragmenty, które opisują prawdę o dwóch członkach kapituły a o trzecim wspominam i o ich pseudo wyczynach.
Tylko, jeżeli ktoś organizuje konkurs dla wszystkich, a potem okazuje się że nie jest dla wszystkich tylko dla WYBRANYCH to po co, cos takiego organizować.
Ten artykuł wyjaśnia dlaczego tak się stało
przewodnik.onet.pl/ameryka-pd/peru/wysci...3293577,artykul.html
Pozdrawiam
Krzysztof Mrozowski
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Ostatnia12 lata 1 miesiąc temu edycja: Albin od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.336 s.