- Otrzymane podziękowania: 0
B-bike - wyprawy rowerowe
- SzlakoPołykacz
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
4 lata 10 miesiąc temu - 4 lata 10 miesiąc temu #15244
przez SzlakoPołykacz
Replied by SzlakoPołykacz on topic B-bike - wyprawy rowerowe
Jeśli wyprawy rowerowe to tylko na bazie bikepackingu. Uwielbiam tak podróżować i wszystkim to polecam. Nie dość że można wybrać wybrać się w taką podróz rower gravel to dzieki praktycznym torba zabierzemy ze soba niezbędny pakunek. Przejechałem w taki sposób całą Gruzję i nigdy niczego mi nie brakowało. Ludzie podróżujcie rowerem bo to jest ekologiczne i bardzo rozwojowe. Dla wszystkich niewtajemniczonych ale chętnych spróbować polecam artykuł: [url=Jeśli wyprawy rowerowe to tylko na bazie bikepackingu. Uwielbiam tak podróżować i wszystkim to polecam. Nie dość że można wybrać wybrać się w taką podróz rower gravel to dzieki praktycznym torba zabierzemy ze soba niezbędny pakunek. Przejechałem w taki sposób całą Gruzję i nigdy niczego mi nie brakowało. Ludzie podróżujcie rowerem bo to jest ekologiczne i bardzo rozwojowe. Dla wszystkich niewtajemniczonych ale chętnych spróbować polecam przeczytać: [url=Jeśli wyprawy rowerowe to tylko na bazie bikepackingu. Uwielbiam tak podróżować i wszystkim to polecam. Nie dość że można wybrać wybrać się w taką podróz rower gravel to dzieki praktycznym torba zabierzemy ze soba niezbędny pakunek. Przejechałem w taki sposób całą Gruzję i nigdy niczego mi nie brakowało. Ludzie podróżujcie rowerem bo to jest ekologiczne i bardzo rozwojowe. Dla wszystkich niewtajemniczonych ale chętnych spróbować polecam artykuł: www.rowertour.com.blog.bikepacking-wyprawa-na-lekko
Ostatnia4 lata 10 miesiąc temu edycja: Albin od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- TBi9
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
4 lata 11 miesiąc temu - 4 lata 11 miesiąc temu #15235
przez TBi9
B-bike - wyprawy rowerowe was created by TBi9
Świetna opcja dla każdego, kto kocha Wyprawy rowerowe. Zajrzyjcie na stronkę po więcej informacji
Ostatnia4 lata 11 miesiąc temu edycja: Albin od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.339 s.