Wymiana waluty przed podróżą

Więcej
10 lata 9 miesiąc temu #10137 przez klubowiczka
Z Internetowych kantorów nie korzystałam i raczej nie skorzystam - istnieje pewne ryzyko. Jeśli o mnie chodzi - w moim mieście jest kilkanaście kantorów,zwiedzam prawie wszystkie i wybieram ten najbardziej korzystny dla mnie,a po drugie zawsze idzie się dogadać z jego pracownikiem,bo wiadomo komu zależy na kliencie idzie mu na rękę,bo wtedy często będzie do niego wracał.

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
10 lata 10 miesiąc temu #9905 przez Igorek
Jesteś w stanie ewentualnie coś podpowiedzieć w jaki sposób można uzyskać u nich jakiś rabat? Czy jak do nich napiszę maila to wystarczy, czy lepiej zadzwonić? Ile Tobie udało się wysępić? :P

Więcej
10 lata 10 miesiąc temu #9904 przez kozica
Kantory internetowe to już standard bo działają na rynku od kilku lat i nadal powstają kolejne; Jedne są większe [spółki akcyjne] które obracają nawet milionowymi kwotami a są mniejsze które pewnie mają kilku większych klientów z których się utrzymują; Różnica pomiędzy tradycyjnym kantorem a internetowym jest taka, że internetowy ma niewielkie spready a tradycyjny ma duże także kosi przy tym sporo kasy; Do tego oczywiście dochodzi fakt, że wszystko dzieje się w necie i jest wygodne.

Osobiście testowałam kilka serwisów i kantoronline.pl jest rzeczywiście godny polecenia; Mają dobre kursy a przy większych kwotach można wynegocjować odpowiednią cenę dla siebie;

Pomogłam? Jak tak to proszę + :lol:

Więcej
10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #9891 przez Igorek
Nie wiedziałem, gdzie umieścić swojego posta, bo nie jest to do końca ogłoszenie komercyjne tylko bardziej zapytanie, czy korzystaliście z kantorów internetowych. Znalazłem KantorOnline - www.kantoronline.pl który przedstawia swoją ofertę znacznie lepiej niż to robią tradycyjne kantory, bo nie zabiera prowizji. Czy to rzeczywiście prawda, że ekantory tak działają i czy polecacie taki sposób wymiany walut? Mieliście jakieś doświadczenia? Będę wdzięczny za Wasze opinie na ten temat./Igor
Ostatnia10 lata 10 miesiąc temu edycja: Igorek od.

Czas generowania strony: 0.336 s.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Klubu Podróżników Śródziemie Aleja Podróżników KRS: 0000556344 na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO. Skontaktować się z nami możesz mailowo [email protected]

Jeżeli chcesz wykorzystać materiały naszego autorstwa zamieszone na portalu skontaktuj się z nami: [email protected]