- Otrzymane podziękowania: 3
Tropiciele
Piekielny hotel
- Albin
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
9 lata 7 miesiąc temu #12823
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:Piekielny hotel
Jestem szczęśliwy nieoglądacz mózgotrzepa jakim jest telewizja :laugh:
Od kilku lat mam znacznie więcej czasu na inne wartościowe działania i przyjemności.
Czasami przerwą blok reklamowy jakimś kawałkiem 3582 odcinka serialu dla kretynów. Czasami puszczą gniota dla znudzonej "gospodyni domowej", albo kolejne "gwiazdy" skaczą jak im zagrają by gawiedź mogła wbić tępe spojrzenia w TV z piwskiem i chipsami w ręku.
Od kilku lat mam znacznie więcej czasu na inne wartościowe działania i przyjemności.
Czasami przerwą blok reklamowy jakimś kawałkiem 3582 odcinka serialu dla kretynów. Czasami puszczą gniota dla znudzonej "gospodyni domowej", albo kolejne "gwiazdy" skaczą jak im zagrają by gawiedź mogła wbić tępe spojrzenia w TV z piwskiem i chipsami w ręku.
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Domino
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
9 lata 7 miesiąc temu #12822
przez Domino
Piekielny hotel was created by Domino
Właśnie obejrzałem odcinek programu "Piekielny hotel" na TVN. Nie wiem czy mieliście okazję, ale nie polecam... Myślałem, że bedzie to coś interesującego, program, który przyczyni się do poprawy bazy noclegowej w naszym kraju, a tu widzę coś płaskiego jak rozmowy w toku. Hotele powiatowe, zarządzający z poprzedniej epoki, wygląd również. Szkoda czasu, podejrzewam, że tak szybko jak się program pojawił tak go zdejmą z anteny. Co wy sądzicie?
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.309 s.