- Otrzymane podziękowania: 3
Tropiciele
Bezkarne niszczenie przystanków w biały dzień
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #9288
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:Bezkarne niszczenie przystanków w biały dzień
BALKANDRIVER , że niby ja to chucpa ? a jak nazwiesz jegomościa pilnującego by nikt tych śmieci jemu nie podprowadził ? :laugh:
Wyjście z Tunelu "Magda" gdzie masa przyjezdnych przechodzi pomiędzy dworcem PKP a PKS. Na środku stoi jedyny kosz ...
dalsze słowa zbędne w półmilionowym "Mieście Królów" ...
.
Wyjście z Tunelu "Magda" gdzie masa przyjezdnych przechodzi pomiędzy dworcem PKP a PKS. Na środku stoi jedyny kosz ...
dalsze słowa zbędne w półmilionowym "Mieście Królów" ...
.
.
.
.
.
Ostatnia11 lata 2 miesiąc temu edycja: Albin od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- BALKANDRIVER
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 2 miesiąc temu #9207
przez BALKANDRIVER
"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain
Replied by BALKANDRIVER on topic Odpowiedź:Bezkarne niszczenie przystanków w biały dzień
Albin - to, co robisz, to CHUCPA !!!
Jest kolejna inicjatywa, by odwołać Majchrowskiego.
Ciekawe, jak szybko zostanie ona unicestwiona ;(
Nadal twierdzę, że latarni ci u nas dostatek i starczy dla wszystkich!
Tylko kogo na tę pustkę wstawić??
Miłośników kota???
BALKANDRIVER
Jest kolejna inicjatywa, by odwołać Majchrowskiego.
Ciekawe, jak szybko zostanie ona unicestwiona ;(
Nadal twierdzę, że latarni ci u nas dostatek i starczy dla wszystkich!
Tylko kogo na tę pustkę wstawić??
Miłośników kota???
BALKANDRIVER
"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
11 lata 2 miesiąc temu #9205
przez Albin
.
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:Bezkarne niszczenie przystanków w biały dzień
Sprawdziłem. Papier samoprzylepny którego nie da się usunąć a wiec kilkadziesiąt a nawet kilkaset płyt z poliwęglanu komorowego jaki jest użyty do osłon barierek na przystankach zostało zniszczone bezpowrotnie. Czy kino Kijów za to zapłaci ? wątpię, skoro nawet rzecznik MPK do którego została wysłana informacja i link do tych zdjęć, nie zareagował wcale !
Czyli jest odgórne przyzwolenie na dewastację Krakowa bo jak pokazują inne sytuacje opisywane na forum, takich miejsc ze zniszczeniami jest wiele na każdym kroku.
Czyli jest odgórne przyzwolenie na dewastację Krakowa bo jak pokazują inne sytuacje opisywane na forum, takich miejsc ze zniszczeniami jest wiele na każdym kroku.
.
.
.
.
- BALKANDRIVER
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Less
Więcej
11 lata 2 miesiąc temu #9198
przez BALKANDRIVER
Replied by BALKANDRIVER on topic Odpowiedź:Bezkarne niszczenie przystanków w biały dzień
Z tego, co wiem, jest jedna firma, która ma pozwolenie na plakatowanie miasta, i ona załatwia wszelkie miejsca legalnie dostępne do tego celu.
Kkasiek - trzeba było przeprowadzić test organoleptyczny - wymiana koła bez podnośnika! Ręczę Ci, że by wymiękli.
Tobie może nie przystoi, ale ja po wielu nagabywaniach straciłem resztki człowieczeństwa i od razu po wysiądnięciu rzucam niewybredne epitety, z pogróżkami, co oni i kto komu może, i co będzie, jak rysę na aucie znajdę.
Mięcho leci, ale inaczej się nie da.
A Ty od razu oficjalnie i z grubej rury!
Spróbuj kiedyś wysiąść z auta i w takiej sytuacji polecieć wiąchą - potraktuj to, jako do.świadczenie życiowe.
Ja pierwszy! do sfilmowania tego zjawiska! :laugh:
BALKANDRIVER
Kkasiek - trzeba było przeprowadzić test organoleptyczny - wymiana koła bez podnośnika! Ręczę Ci, że by wymiękli.
Tobie może nie przystoi, ale ja po wielu nagabywaniach straciłem resztki człowieczeństwa i od razu po wysiądnięciu rzucam niewybredne epitety, z pogróżkami, co oni i kto komu może, i co będzie, jak rysę na aucie znajdę.
Mięcho leci, ale inaczej się nie da.
A Ty od razu oficjalnie i z grubej rury!
Spróbuj kiedyś wysiąść z auta i w takiej sytuacji polecieć wiąchą - potraktuj to, jako do.świadczenie życiowe.
Ja pierwszy! do sfilmowania tego zjawiska! :laugh:
BALKANDRIVER
- kkasiek4
- Wylogowany
- Ekspert
Less
Więcej
11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #9185
przez kkasiek4
Replied by kkasiek4 on topic Odpowiedź:Bezkarne niszczenie przystanków w biały dzień
admin napisał:
Po co mają tracić siłę i latać za wandalem skoro lepiej iść do centrum i powsadzać kilka mandatów za złe parkowanie albo pospacerować po plantach w te ostatnie dni lata
Mała dygresja:
Ostatnio miałam fajną przygodę jak parkowałam koło franciszkanów. Wjeżdżam na wolne miejsce koło kurii a tam jacyś bezdomni mówią mi 2 zł . Myślę zapłacę ,spieszy mi sie, innego miejsca szukać nie będę a jak nie dam to pewnie gwoździa w oponie zastanę albo rysę na pół samochodu. Idę na rynek. Po drodze uwielbiana przeze mnie Straż Miejska odbywa swój rytualny spacerek. Zatrzymuje ich i mówię, że na franciszkańskiej bezdomni pobierają nielegalna opłatę za parkowanie. Mówią że nie mogą przyjąć tego zawiadomienia bo nie jest zgłoszone formalnie (czytaj w komisariacie czy telefonicznie) a poza tym nie musiałam dawać.
Fakt nie musiałam, ciekawe tylko czy pomogli by mi koło zmienić
Sielankowy spacerek mundurowych trwał dalej.
nikt nie reaguje, włącznie ze Strażą Miejską która skoro już jest to od tego jest przede wszystkim...
.,]
Po co mają tracić siłę i latać za wandalem skoro lepiej iść do centrum i powsadzać kilka mandatów za złe parkowanie albo pospacerować po plantach w te ostatnie dni lata
Mała dygresja:
Ostatnio miałam fajną przygodę jak parkowałam koło franciszkanów. Wjeżdżam na wolne miejsce koło kurii a tam jacyś bezdomni mówią mi 2 zł . Myślę zapłacę ,spieszy mi sie, innego miejsca szukać nie będę a jak nie dam to pewnie gwoździa w oponie zastanę albo rysę na pół samochodu. Idę na rynek. Po drodze uwielbiana przeze mnie Straż Miejska odbywa swój rytualny spacerek. Zatrzymuje ich i mówię, że na franciszkańskiej bezdomni pobierają nielegalna opłatę za parkowanie. Mówią że nie mogą przyjąć tego zawiadomienia bo nie jest zgłoszone formalnie (czytaj w komisariacie czy telefonicznie) a poza tym nie musiałam dawać.
Fakt nie musiałam, ciekawe tylko czy pomogli by mi koło zmienić
Sielankowy spacerek mundurowych trwał dalej.
Ostatnia11 lata 2 miesiąc temu edycja: kkasiek4 od.
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #9184
przez Albin
.
.
.
.
Bezkarne niszczenie przystanków w biały dzień was created by Albin
Czwartkowe przedpołudnie.
Gość w ekspresowym tempie nakleja plakaty na separatorach przystanków tramwajowych.
Wygląda to na papier samoprzylepny bo gość tylko przykładał wygładzał rękoma i następny plakat. Nikt nie reagował włącznie z motorniczymi.
Na całej trasie od Cystersów aż do Ronda Czyżyńskiego takie plakaty są naklejone.
Wątpię by Kino Kijów będące organizatorem imprezy (na plakatach Frank Sinatra i Freddy Mercury w Kinie Kijów) opłaciło i uzyskało zgodę z MPK czy ZIKiT
Usuniecie tego będzie problematyczne i na bank zniszczone będą te płyty z poliwęglanu.
Takich obrazków w całym mieście jest codziennie wiele i nikt nie reaguje, włącznie ze Strażą Miejską która skoro już jest to od tego jest przede wszystkim...
., . . .
Gość w ekspresowym tempie nakleja plakaty na separatorach przystanków tramwajowych.
Wygląda to na papier samoprzylepny bo gość tylko przykładał wygładzał rękoma i następny plakat. Nikt nie reagował włącznie z motorniczymi.
Na całej trasie od Cystersów aż do Ronda Czyżyńskiego takie plakaty są naklejone.
Wątpię by Kino Kijów będące organizatorem imprezy (na plakatach Frank Sinatra i Freddy Mercury w Kinie Kijów) opłaciło i uzyskało zgodę z MPK czy ZIKiT
Usuniecie tego będzie problematyczne i na bank zniszczone będą te płyty z poliwęglanu.
Takich obrazków w całym mieście jest codziennie wiele i nikt nie reaguje, włącznie ze Strażą Miejską która skoro już jest to od tego jest przede wszystkim...
., . . .
.
.
.
.
Ostatnia11 lata 2 miesiąc temu edycja: Albin od.
Czas generowania strony: 0.380 s.