- Otrzymane podziękowania: 0
Lotniska w Polsce i na świecie
Dlaczego NIE Aeroflot? Jaką linię lotniczą wybrać?
- BALKANDRIVER
- Wylogowany
- Złoty forowicz
Less
Więcej
9 lata 10 miesiąc temu #12283
przez BALKANDRIVER
"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain
Replied by BALKANDRIVER on topic Odpowiedź:Dlaczego NIE Aeroflot? Jaką linię lotniczą wybrać?
Nie pytaj więcej, bo najlepiej "na NIE" wiedzą ci, którzy nigdy nie przeżyli tego "NIE".
Masz zdrowe podejście do tematu i tak trzymaj!
Po powrocie strzelisz prztyczka w nos, lecąc jednak Aeroflotem
BALKANDRIVER
Masz zdrowe podejście do tematu i tak trzymaj!
Po powrocie strzelisz prztyczka w nos, lecąc jednak Aeroflotem
BALKANDRIVER
"Podróże są zabójcze - dla uprzedzeń, fanatyzmu i ciasnoty umysłowej."- Mark Twain
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Albin
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
9 lata 10 miesiąc temu #12276
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:Dlaczego NIE Aeroflot? Jaką linię lotniczą wybrać?
Wielu dużych przewoźników chciało by mieć tak nowoczesną flotę jaką ma Aerofłot...
Nie wdając się w politykę i obecną sytuację, to nie jest zły przewoźnik.
www.aeroflot.ru/cms/
.
Nie wdając się w politykę i obecną sytuację, to nie jest zły przewoźnik.
www.aeroflot.ru/cms/
.
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
- Oli Caroline
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
9 lata 10 miesiąc temu #12275
przez Oli Caroline
Dlaczego NIE Aeroflot? Jaką linię lotniczą wybrać? was created by Oli Caroline
Witam serdecznie.
W lipcu wybieram się do Japonii i mam do wyboru 3 linie lotnicze.
1. Manchester - Tokio (przez Frankfurt) przewoźnik: Swiss (ok. 515 funtów), średnia ocena na pasazer.com - 7.2
2. Manchester - Tokio (przez Frankfurt) przewoźnik: Lufthansa (ok. 530 funtów), średnia ocena 6.6
3. Londyn - Tokio (przez Moskwę) przewoźnik: Aeroflot (ok. 460 funtów), średnia ocena 6
Chciałam lecieć Aeroflotem, ale za każdym razem kiedy komuś o tym wspominałam to reagował "o nie", "dopłać i leć czymś normalnym", "Aeroflot gwarantuje tylko start"... opinie w internecie "złe jedzenie, mało miejsca na nogi, stewardessy niemiłe" i inne tego pokroju.
Moje pytanie jest następujące: Jakie są takie konkretne wady Aeroflotu? Podwozie odpada? Nie ma toalet? Bo nie za bardzo rozumiem te negatywne komentarze. Chodzi o to, że ludzie są zbyt wygodni? Jeśli stewardessa jest niemiła to niech idzie z bogiem, ja płacę przede wszystkim za przelot i jestem w stanie znieść wiele rzeczy. Wydawało mi się, że ideą mądrego podróżowania jest właśnie obcinanie zbędnych kosztów.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi :laugh: :laugh: :laugh:
W lipcu wybieram się do Japonii i mam do wyboru 3 linie lotnicze.
1. Manchester - Tokio (przez Frankfurt) przewoźnik: Swiss (ok. 515 funtów), średnia ocena na pasazer.com - 7.2
2. Manchester - Tokio (przez Frankfurt) przewoźnik: Lufthansa (ok. 530 funtów), średnia ocena 6.6
3. Londyn - Tokio (przez Moskwę) przewoźnik: Aeroflot (ok. 460 funtów), średnia ocena 6
Chciałam lecieć Aeroflotem, ale za każdym razem kiedy komuś o tym wspominałam to reagował "o nie", "dopłać i leć czymś normalnym", "Aeroflot gwarantuje tylko start"... opinie w internecie "złe jedzenie, mało miejsca na nogi, stewardessy niemiłe" i inne tego pokroju.
Moje pytanie jest następujące: Jakie są takie konkretne wady Aeroflotu? Podwozie odpada? Nie ma toalet? Bo nie za bardzo rozumiem te negatywne komentarze. Chodzi o to, że ludzie są zbyt wygodni? Jeśli stewardessa jest niemiła to niech idzie z bogiem, ja płacę przede wszystkim za przelot i jestem w stanie znieść wiele rzeczy. Wydawało mi się, że ideą mądrego podróżowania jest właśnie obcinanie zbędnych kosztów.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi :laugh: :laugh: :laugh:
Czas generowania strony: 0.333 s.