- Otrzymane podziękowania: 3
po raz ósmy okrążył świat
- Gość
14 lata 5 miesiąc temu #1227
przez
Replied by on topic Odpowiedź:po raz ósmy okrążył świat
Ma gość zdrowie! Lepszy jest chyba tylko Jacob Zuma - ojciec 22 dzieci
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
14 lata 5 miesiąc temu #1215
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
po raz ósmy okrążył świat was created by Albin
Wojciech Dąbrowski od 40 lat przemierza świat z plecakiem a niedawno po raz ósmy okrążył świat.
Na początku 2009 roku wyruszyłem w ósmą podróż dookoła świata. To miała być najdłuższa z dotychczasowych podróży, jeśli brać pod uwagę długość trasy, a jej szlak poprowadzony był przez 6 kontynentów. Nie chodziło mi o bicie jakichkolwiek rekordów. Po prostu bilet RTW oferowany przez linię lotniczą KLM i jej partnerów okazał się po raz kolejny najtańszym sposobem na dotarcie do różnych odległych i ciekawych miejsc na świecie, których jeszcze nie znałem.
www.kontynenty.net/8rtw1.htm
Na początku 2009 roku wyruszyłem w ósmą podróż dookoła świata. To miała być najdłuższa z dotychczasowych podróży, jeśli brać pod uwagę długość trasy, a jej szlak poprowadzony był przez 6 kontynentów. Nie chodziło mi o bicie jakichkolwiek rekordów. Po prostu bilet RTW oferowany przez linię lotniczą KLM i jej partnerów okazał się po raz kolejny najtańszym sposobem na dotarcie do różnych odległych i ciekawych miejsc na świecie, których jeszcze nie znałem.
www.kontynenty.net/8rtw1.htm
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.335 s.