- Otrzymane podziękowania: 3
Rowerowe wsparcie Opolskiego Hospicjum Dziecięcego
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #13964
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Rowerowe wsparcie Opolskiego Hospicjum Dziecięcego was created by Albin
Robert Ćwikliński. Jest sportowcem oraz podróżnikiem. Dwukrotnie przeprowadził wyprawy rowerowe dla opolskich fundacji pożytku publicznego celem zbierania dla nich funduszy na najpotrzebniejsze wydatki.
Wyprawy są jedyne w swoim rodzaju – to pierwsza tego typu akcja na świecie, której celem jest zbierane są koszulki sportowe z autografami najlepszych sportowców, po czym są one licytowane. W tym roku trasa wyprawy prowadzi na Wyspy Brytyjskie (Anglia, Szkocja, Walia), co za tym idzie do najlepszych i zarazem największych klubów na świecie.
Cele wyprawy:
- wsparcie Opolskiego Hospicjum Dziecięcego;
- propagowanie pozytywnego wizerunku Polaka poza granicami Polski;
- propagowanie sportowego trybu życia;
- zebranie konkretnej wiedzy oraz życiowego doświadczenia;
- przeżycie niezapomnianej przygody;
- łamanie wizerunku kibica-bandyty.
Uczestnik wyprawy:
Robert Ćwikliński - wolontariusz, student Politechniki Opolskiej, piłkarz, kibic, działacz AZS PO.
"Nie jest to moja pierwsza wyprawa. Podczas pierwszej przejechałem 1700 km i udało mi się zebrać blisko 10 000zł dla Opolskiego Hospicjum „Betania”. Rok później, podczas drugiej akcji pokonałem 2850 km i osiągnąłem próg 15 000zł.
Akcję prowadzę z chęci pomagania potrzebującym, ale chciałbym również Państwa zaprosić do wsparcia inicjatywy w charakterze patrona medialnego."
Patronami akcji są:
wMeritum.pl, TV Republika, TVP Opole, Radio Opole, Radio Doxa, Radio Park, 24opole.pl, Nowa Trybuna Opolska, szereg stron o tematyce piłkarsko-kibicowskiej.
www.robertowisko.pl
Wyprawy są jedyne w swoim rodzaju – to pierwsza tego typu akcja na świecie, której celem jest zbierane są koszulki sportowe z autografami najlepszych sportowców, po czym są one licytowane. W tym roku trasa wyprawy prowadzi na Wyspy Brytyjskie (Anglia, Szkocja, Walia), co za tym idzie do najlepszych i zarazem największych klubów na świecie.
Cele wyprawy:
- wsparcie Opolskiego Hospicjum Dziecięcego;
- propagowanie pozytywnego wizerunku Polaka poza granicami Polski;
- propagowanie sportowego trybu życia;
- zebranie konkretnej wiedzy oraz życiowego doświadczenia;
- przeżycie niezapomnianej przygody;
- łamanie wizerunku kibica-bandyty.
Uczestnik wyprawy:
Robert Ćwikliński - wolontariusz, student Politechniki Opolskiej, piłkarz, kibic, działacz AZS PO.
"Nie jest to moja pierwsza wyprawa. Podczas pierwszej przejechałem 1700 km i udało mi się zebrać blisko 10 000zł dla Opolskiego Hospicjum „Betania”. Rok później, podczas drugiej akcji pokonałem 2850 km i osiągnąłem próg 15 000zł.
Akcję prowadzę z chęci pomagania potrzebującym, ale chciałbym również Państwa zaprosić do wsparcia inicjatywy w charakterze patrona medialnego."
Patronami akcji są:
wMeritum.pl, TV Republika, TVP Opole, Radio Opole, Radio Doxa, Radio Park, 24opole.pl, Nowa Trybuna Opolska, szereg stron o tematyce piłkarsko-kibicowskiej.
www.robertowisko.pl
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Ostatnia8 lata 8 miesiąc temu edycja: Albin od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.317 s.