- Otrzymane podziękowania: 0
Dookoła świata za 1 uśmiech, wspomnienia gratis.
- DreamBig
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
11 lata 3 miesiąc temu #9067
przez DreamBig
Dookoła świata za 1 uśmiech, wspomnienia gratis. was created by DreamBig
Cel podróży: Celem tak na prawdę jest sama podróż, odcięcie się i zastawienie w kraju szarej rzeczywistości, poszukiwaniu szczęścia i uśmiechu ludzi, życie pełnią życia, aby u jego kresu mieć co wspominać. Jest to możliwe, znam wiele osób które tak podróżują, teraz przyszedł czas spełnić własne marzenie o podróży.
Termin podróży: początek września 2013, najlepiej 2 wrzesień
Czas, nie wiadomo, wstępnie powiedzmy że długo, póki będziemy pragnąć żyć przygodą. Trochę jak koczownicy, trochę jak hipisi, wspomnienia dzielnie zbierać będziemy.
A może na konie zostaniemy w najfajniejszym miejscu ?
Informacje dodatkowe: Wszystkie niezbędne rzeczy mam przygotowane, po szczegóły zapraszam na maila. Wyjazd zero budżetowy, spanie głównie namiot, chyba że się trafi akurat fajna plaża Jak się trafi praca, to możemy trochę popracować . Gdzieś fajniej, zostajemy na dłużej, bez pośpiechu, gdzieś nie ciekawie, wyjeżdżamy następnego dnia. Ja 26 lat, wysoki chłopak z głową pełną marzeń. Poszukiwana: -kobieta 23-26 lat pragnąca przeżyć wspaniałą przygodę, a do tego zaradna i gotowa żyć przez długi czas bez wygód naszych czasów.
Jako że do września mało czasu, jeśli jesteś zainteresowana, spotkajmy się, poznajmy i jeśli będziemy na „tak” względem siebie to wyjedźmy
kontakt: [email protected]
Termin podróży: początek września 2013, najlepiej 2 wrzesień
Czas, nie wiadomo, wstępnie powiedzmy że długo, póki będziemy pragnąć żyć przygodą. Trochę jak koczownicy, trochę jak hipisi, wspomnienia dzielnie zbierać będziemy.
A może na konie zostaniemy w najfajniejszym miejscu ?
Informacje dodatkowe: Wszystkie niezbędne rzeczy mam przygotowane, po szczegóły zapraszam na maila. Wyjazd zero budżetowy, spanie głównie namiot, chyba że się trafi akurat fajna plaża Jak się trafi praca, to możemy trochę popracować . Gdzieś fajniej, zostajemy na dłużej, bez pośpiechu, gdzieś nie ciekawie, wyjeżdżamy następnego dnia. Ja 26 lat, wysoki chłopak z głową pełną marzeń. Poszukiwana: -kobieta 23-26 lat pragnąca przeżyć wspaniałą przygodę, a do tego zaradna i gotowa żyć przez długi czas bez wygód naszych czasów.
Jako że do września mało czasu, jeśli jesteś zainteresowana, spotkajmy się, poznajmy i jeśli będziemy na „tak” względem siebie to wyjedźmy
kontakt: [email protected]
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.303 s.