Kajaków spływ czerwcowy!!!

Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #5516 przez Albin
Marta, Ty jako maratończyk dasz radę i to pozostali mogą mieć zadyszkę płynąc za Tobą :laugh:
Pytanie do pozostałych :
kto jeszcze jedzie samochodem ? bo do mojego wszyscy plus bagaże raczej się nie zmieścimy...

.

Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #5512 przez Albin
Wariant off-roadowy 2 części tego wyjazdu zaproponował Icelander :

www.klubpodroznikow.com/forum/9-wyjazd-n...owy-witokrzyszczyzna

.

.
.
.

• Gość
  • Gość
12 lata 5 miesiąc temu #5504 przez
Witam!
Wprawdzie moja styczność z kajakiem vel kajakami nie była do tej pory sprawdzona w pełni organoleptycznie (zmysł dotyku nietknięty... :P ), ale z wielkim entuzjazmem i ja się dopisuję do wyprawy :)
6. Meteor

Więcej
12 lata 5 miesiąc temu #5503 przez martagr
witajcie - to brzmi pięknie, nawet bardzo pięknie :laugh:, mam pytanie czy jest jakaś szansa dla "krotkodystansowców"? Tzn. takich co to w sobotę 9 czerwca wracać muszą do Kraka :unsure: nie naruszając oczywiście planu głównego :huh:

Więcej
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #5500 przez Albin
Ja mam jeszcze wolne miejsca w aucie i jest namiot 6 osobowy z 2 sypialniami i bankietowym przedsionkiem :-) (dla nie chrapiących ... :woohoo:
Plan B i C już opracowane ale zawsze da się zmodyfikować bo skoro czasami chodnik potrafi nas znienacka z tyłu zaatakować czy drzewo nagle wyrośnie przed nami to tak czasami zaskakują nas ciekawostki i atrakcje turystyczne jakie warto potraktować aparatem i kilkoma ochami i achami.
A Świętokrzyskie to taki rejon gdzie coś ciekawego czyha na nas za każdym wzgórzem czy winklem.
Jak będziemy twardzi i będziemy trzymać się razem to się im wszystkim nie damy tak na raz zaciągnąć do zwiedzania :woohoo:

a tak wiosłowaliśmy na ostatnim spływie
. www.klubpodroznikow.com/spotkania-i-zlot...w-borach-tucholskich

.
.

.

.
.
.
Załączniki:
Ostatnia12 lata 5 miesiąc temu edycja: Albin od.

• Gość
  • Gość
12 lata 5 miesiąc temu #5498 przez
Raffee potwierdza + 1 (na razie).

Czas generowania strony: 0.446 s.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Klubu Podróżników Śródziemie Aleja Podróżników KRS: 0000556344 na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO. Skontaktować się z nami możesz mailowo [email protected]

Jeżeli chcesz wykorzystać materiały naszego autorstwa zamieszone na portalu skontaktuj się z nami: [email protected]