- Otrzymane podziękowania: 3
EL Caminito Day Rey Plan podrozy.
- Albin
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
10 lata 10 miesiąc temu #9942
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:EL Caminito Day Rey Plan podrozy.
Myślę że wiele można będzie się dowiedzieć podczas otwarcia wystawy i rozmów z autorami wyprawy a jednocześnie środowiskiem które jest blisko tematu o jakim piszesz:
otwarcie wystawy „Grand Canyon Colorado Oczami Polskich Kajakarzy”. Otwarcia dokona Pan Rrektor AGH Prof. Slomka wraz z Konsul Generalną Ellen Germain. Ta niezwykle inspirująca wystawa i unikalna opowiesc pierwszych polskich kajakarzy, ktorzy splyneli rzeka Kolorado po 19 latach oczekiwania na pozwolenie.
Wystawa zostala przygotowana przez Konsulat USA wspolnie z Klubem Bystrze (AGH) 9 stycznia godz. 14:00 w holu gmachu gl. AGH
otwarcie wystawy „Grand Canyon Colorado Oczami Polskich Kajakarzy”. Otwarcia dokona Pan Rrektor AGH Prof. Slomka wraz z Konsul Generalną Ellen Germain. Ta niezwykle inspirująca wystawa i unikalna opowiesc pierwszych polskich kajakarzy, ktorzy splyneli rzeka Kolorado po 19 latach oczekiwania na pozwolenie.
Wystawa zostala przygotowana przez Konsulat USA wspolnie z Klubem Bystrze (AGH) 9 stycznia godz. 14:00 w holu gmachu gl. AGH
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- mistrzunio
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
10 lata 10 miesiąc temu #9936
przez mistrzunio
EL Caminito Day Rey Plan podrozy. was created by mistrzunio
Witam wszytstkich uzytkowniko forum, i mam nadzieje ze mogé liczyc na Wasza pomoc.
Od jakiegos czasu zafascynowalem sie tym szlakiem, wiem ze jest dosc niebezpieczny ale tez nie niemozliwy.
Byc moze ktos z Was mial okazje doswiadczyc tego niezapomnianego uczucia i byc w tym niezwyklym miejscu.
Ale do konkretow i do sedna tego watku chcialbym sie zwrocic o pomoc i prosze o wszytskie informacje jakikolwiem moga mi pomoc w zdobyciu tego szlaku, mianowicie:
- sugerowany czas wyprawy
- dojazd do miejsca( bede lecial z Bristolu) do Malagi jakie sa koszta i jak sie mozna dostac z lotniska do miejsca docelowego
- sprzet jaki powinienm posiadac, oprucz podstawowego sprzetu do wspinaczki
- pora o ktorej najlepij sie wybrac
- informacje o zabezpieczeniu tego szlaku, jest strzezony, jakie moga byc kary i prawdopodobiestwo ze nie bede mogl dokonczyc wedrowki.
Mam nadzieje ze ktos z Was mial okazje tam byc i bede wdzieczny za kazda pomoc ktora mi ulatwi wyprawe.
z Gory dzikuje i pozdrawiam!
tu polacy ida
Od jakiegos czasu zafascynowalem sie tym szlakiem, wiem ze jest dosc niebezpieczny ale tez nie niemozliwy.
Byc moze ktos z Was mial okazje doswiadczyc tego niezapomnianego uczucia i byc w tym niezwyklym miejscu.
Ale do konkretow i do sedna tego watku chcialbym sie zwrocic o pomoc i prosze o wszytskie informacje jakikolwiem moga mi pomoc w zdobyciu tego szlaku, mianowicie:
- sugerowany czas wyprawy
- dojazd do miejsca( bede lecial z Bristolu) do Malagi jakie sa koszta i jak sie mozna dostac z lotniska do miejsca docelowego
- sprzet jaki powinienm posiadac, oprucz podstawowego sprzetu do wspinaczki
- pora o ktorej najlepij sie wybrac
- informacje o zabezpieczeniu tego szlaku, jest strzezony, jakie moga byc kary i prawdopodobiestwo ze nie bede mogl dokonczyc wedrowki.
Mam nadzieje ze ktos z Was mial okazje tam byc i bede wdzieczny za kazda pomoc ktora mi ulatwi wyprawe.
z Gory dzikuje i pozdrawiam!
tu polacy ida
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.332 s.