Czyste Góry, Czyste Szlaki

Beskid Śląski Pasmo Baraniej Góry 15-16.06.2013r.

Więcej
11 lata 5 miesiąc temu #8560 przez TaPtica
a tak w ogóle to gdzie jest punkt zbierania śmiecioworów? Zapodać trza je pod schron na Przysłopie czy gdzie indziej?

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
11 lata 5 miesiąc temu #8559 przez TaPtica

Więcej
11 lata 5 miesiąc temu #8552 przez zkarola
No i porwała niebieskie rękawice i wory ;)

Ptico, czy znalazłoby się miejsce dla dwóch osób w drodze powrotnej z Baraniej Góry, czyli w niedzielę? Bo w sobotę transport inny już jest, ale w niedziele nie, a dzisiaj proponowałaś :) to gdyby była taka możliwość to zkarola i admin załapią się na tę propozycję

Więcej
11 lata 5 miesiąc temu #8548 przez TaPtica
aaa, Adminie proszę przynieś kilka jakich małych JanoNiezbędnych worów na jutrzejsze slajdy to se chapsnę (i te śliczne biało-niebieskie rękawiczki prrrrroszę! Już zajechałam poprzednie :( ). Potem pewnikiem się uwidzim dopiero na Przysłopie a zapewne w drodze do niego się co nieco nam nazbiera.

Senkju from de montajn.

Więcej
11 lata 5 miesiąc temu #8547 przez TaPtica
Ja bardzo hardcorową trasę wybieram (bo mi się nie chce za bardzo słuchać "daleko jeszcze?", "bolą mnie nogi", "nie mogę już"), więc lezę z Młodym z Kamesznicy żółtym szlakiem a od Karolówki niebieskim do schronu. To wypaśny plan na sobotę.

Niestety na więcej na razie nie chcę (nie mogę) się deklarować, bo może wędrowanie z dziecięciem mnie tak osłabi, że już mi się nie będzie chciało nigdzie dalej leźć, jeno zalec w schronie, pomstować i kląć szpetnie ;)

Więcej
11 lata 5 miesiąc temu #8546 przez Albin
Czy poza Cedro i Zkarolą ktoś jeszcze rusza szlakami ?

"KMB Diablaki" to ok 50 osób a to trasa jaką wybrali i przejdą z Wisły Czarnej Fojtuli, stamtąd niebieskim szlakiem przez Baranią Górę do Schroniska na Przysłopie, dalej czerwonym do Wisły Czarnej Piłki, następnie czarnym do Wisły Czarnej Zapory.

.

Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.

Czas generowania strony: 0.426 s.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Klubu Podróżników Śródziemie Aleja Podróżników KRS: 0000556344 na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO. Skontaktować się z nami możesz mailowo [email protected]

Jeżeli chcesz wykorzystać materiały naszego autorstwa zamieszone na portalu skontaktuj się z nami: [email protected]