- Otrzymane podziękowania: 3
Czyste Góry, Czyste Szlaki
Bieszczady 20-22.września
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #9333
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:Bieszczady 20-22.września
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Ostatnia11 lata 2 miesiąc temu edycja: Albin od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- radelgitban
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 2 miesiąc temu #9315
przez radelgitban
Replied by radelgitban on topic Odpowiedź:Bieszczady 20-22.września
My jesteśmy chętni na sobotni start z Wetliny! Jeśli jeszcze oferta podwózki jest aktualna. Przeslibyśmy zielonym do Bacówki we trójkę (mam nadzieję że nasz da radę 10 km pokonać ).
- TaPtica
- Wylogowany
- Ekspert
Less
Więcej
11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #9308
przez TaPtica
Replied by TaPtica on topic Odpowiedź:Bieszczady 20-22.września
Wszem i wobec i każdego z osobna uprzejmie proszę o zapodanie informacjami, gdzie kto planuje iść i szlaki odśmiecać. Musimy wiedzieć to przed wyjazdem, by zawczasu powiadomić BPN o miejscu złożenia worów do ich późniejszego wywiezienia.
Obstawiam, że wskażemy dwa miejsca (Przełęcz Wyżniańska i Wołosate/Ustrzyki Górne), ale być może macie inne plany/chrapkę na inne trasy.
Ja na pewno z racji dziecięcia ("daleko jeszcze? nogi mnie bolą! nie mogę już!"), tudzież dość świeżo skręconej nogi (eh, to sprzątanie Pienin!) pójdę dość lajtowo: zielonym szlakiem na Rawki + Kremenaros (sob) i - jak się uda - w niedzielę na Caryńską z Wyżniańskiej.
Ludzi niesamochodziastych, zależnych od kierowców a chcących tuptnąć w sobotę lub niedzielę na jakiś inny szlak odległy od Przełęczy Wyżniańskiej mogę z rańca podrzucić na start szlaku (Wetlina? Berehy Górne? Ustrzyki Górne? Wołosate?) a potem zgarnąć np. w innym miejscu na nocleg do Bacówy (sobota) lub do ekipy wracającej do domu (niedziela).
Pomocnym w planowaniu tras może się okazać Kalkulator Tras
www.szlaki.net.pl/bieszczady.php
Obstawiam, że wskażemy dwa miejsca (Przełęcz Wyżniańska i Wołosate/Ustrzyki Górne), ale być może macie inne plany/chrapkę na inne trasy.
Ja na pewno z racji dziecięcia ("daleko jeszcze? nogi mnie bolą! nie mogę już!"), tudzież dość świeżo skręconej nogi (eh, to sprzątanie Pienin!) pójdę dość lajtowo: zielonym szlakiem na Rawki + Kremenaros (sob) i - jak się uda - w niedzielę na Caryńską z Wyżniańskiej.
Ludzi niesamochodziastych, zależnych od kierowców a chcących tuptnąć w sobotę lub niedzielę na jakiś inny szlak odległy od Przełęczy Wyżniańskiej mogę z rańca podrzucić na start szlaku (Wetlina? Berehy Górne? Ustrzyki Górne? Wołosate?) a potem zgarnąć np. w innym miejscu na nocleg do Bacówy (sobota) lub do ekipy wracającej do domu (niedziela).
Pomocnym w planowaniu tras może się okazać Kalkulator Tras
www.szlaki.net.pl/bieszczady.php
Ostatnia11 lata 2 miesiąc temu edycja: TaPtica od.
- TaPtica
- Wylogowany
- Ekspert
Less
Więcej
11 lata 2 miesiąc temu #9307
przez TaPtica
Oleandrze, ja niestety miejsca u się już nie mam, ale miejmy nadzieję, że się kto jeszcze objawi z wolnymi miejscówkami w czterech kółkach.
- oleander
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
11 lata 2 miesiąc temu #9306
przez oleander
Replied by oleander on topic Odpowiedź:Bieszczady 20-22.września
Witam
Mam takie pytanie. Czy znalazłyby się 2 wolne miejsca w Bieszczady na sprzątanie 20-22.09 (jeśli oczywiście ktoś jedzie z Krakowa samochodem)? Jeśli ktoś chce zabrać ze sobą dwójkę "góromaniaków" prosimy o kontakt pod nr: 731 790 028.
Pozdrawiam
Mam takie pytanie. Czy znalazłyby się 2 wolne miejsca w Bieszczady na sprzątanie 20-22.09 (jeśli oczywiście ktoś jedzie z Krakowa samochodem)? Jeśli ktoś chce zabrać ze sobą dwójkę "góromaniaków" prosimy o kontakt pod nr: 731 790 028.
Pozdrawiam
- TaPtica
- Wylogowany
- Ekspert
Less
Więcej
11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #9285
przez TaPtica
Super, zatem do zobaczyska.
Jak nie dasz rady być na piątkowym ognichu to jadąc do Ustrzyk (jeśli będziesz jechać od str. Cisnej a jak od Ustrzyk Dolnych to masz średnio po drodze) tyrknij do mię, cobym Wam worami/rękawiczkami zapodała (chyba, że macie jeszcze zapas z Pienin?) - zejdę na Wyżniańską i dam Ci, co trza (planuję byc w Bacówie nie później niż o 19).
Napisz też proszę jakie szlak(i) chcecie/planujecie wziąć na tapetę i sprzątnąć.
Jak nie dasz rady być na piątkowym ognichu to jadąc do Ustrzyk (jeśli będziesz jechać od str. Cisnej a jak od Ustrzyk Dolnych to masz średnio po drodze) tyrknij do mię, cobym Wam worami/rękawiczkami zapodała (chyba, że macie jeszcze zapas z Pienin?) - zejdę na Wyżniańską i dam Ci, co trza (planuję byc w Bacówie nie później niż o 19).
Napisz też proszę jakie szlak(i) chcecie/planujecie wziąć na tapetę i sprzątnąć.
Ostatnia11 lata 2 miesiąc temu edycja: TaPtica od.
Czas generowania strony: 0.473 s.