Czyste Góry, Czyste Szlaki

Bieszczady 20-22.września

Więcej
11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #9333 przez Albin
Pogoda nie będzie zła a nawet słoneczna :laugh:
3 różne stacje meteo

. . .

.

Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Załączniki:
Ostatnia11 lata 2 miesiąc temu edycja: Albin od.

Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
11 lata 2 miesiąc temu #9315 przez radelgitban
My jesteśmy chętni na sobotni start z Wetliny! Jeśli jeszcze oferta podwózki jest aktualna. Przeslibyśmy zielonym do Bacówki we trójkę (mam nadzieję że nasz da radę 10 km pokonać :) ).

Więcej
11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #9308 przez TaPtica
Wszem i wobec i każdego z osobna uprzejmie proszę o zapodanie informacjami, gdzie kto planuje iść i szlaki odśmiecać. Musimy wiedzieć to przed wyjazdem, by zawczasu powiadomić BPN o miejscu złożenia worów do ich późniejszego wywiezienia.

Obstawiam, że wskażemy dwa miejsca (Przełęcz Wyżniańska i Wołosate/Ustrzyki Górne), ale być może macie inne plany/chrapkę na inne trasy.

Ja na pewno z racji dziecięcia ("daleko jeszcze? nogi mnie bolą! nie mogę już!"), tudzież dość świeżo skręconej nogi (eh, to sprzątanie Pienin!) pójdę dość lajtowo: zielonym szlakiem na Rawki + Kremenaros (sob) i - jak się uda - w niedzielę na Caryńską z Wyżniańskiej.

Ludzi niesamochodziastych, zależnych od kierowców a chcących tuptnąć w sobotę lub niedzielę na jakiś inny szlak odległy od Przełęczy Wyżniańskiej mogę z rańca podrzucić na start szlaku (Wetlina? Berehy Górne? Ustrzyki Górne? Wołosate?) a potem zgarnąć np. w innym miejscu na nocleg do Bacówy (sobota) lub do ekipy wracającej do domu (niedziela).

Pomocnym w planowaniu tras może się okazać Kalkulator Tras
www.szlaki.net.pl/bieszczady.php
Ostatnia11 lata 2 miesiąc temu edycja: TaPtica od.

Więcej
11 lata 2 miesiąc temu #9307 przez TaPtica
Oleandrze, ja niestety miejsca u się już nie mam, ale miejmy nadzieję, że się kto jeszcze objawi z wolnymi miejscówkami w czterech kółkach.

Więcej
11 lata 2 miesiąc temu #9306 przez oleander
Witam

Mam takie pytanie. Czy znalazłyby się 2 wolne miejsca w Bieszczady na sprzątanie 20-22.09 (jeśli oczywiście ktoś jedzie z Krakowa samochodem)? Jeśli ktoś chce zabrać ze sobą dwójkę "góromaniaków" prosimy o kontakt pod nr: 731 790 028.
Pozdrawiam

Więcej
11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #9285 przez TaPtica
Super, zatem do zobaczyska.

Jak nie dasz rady być na piątkowym ognichu to jadąc do Ustrzyk (jeśli będziesz jechać od str. Cisnej a jak od Ustrzyk Dolnych to masz średnio po drodze) tyrknij do mię, cobym Wam worami/rękawiczkami zapodała (chyba, że macie jeszcze zapas z Pienin?) - zejdę na Wyżniańską i dam Ci, co trza (planuję byc w Bacówie nie później niż o 19).

Napisz też proszę jakie szlak(i) chcecie/planujecie wziąć na tapetę i sprzątnąć.
Ostatnia11 lata 2 miesiąc temu edycja: TaPtica od.

Czas generowania strony: 0.473 s.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Klubu Podróżników Śródziemie Aleja Podróżników KRS: 0000556344 na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO. Skontaktować się z nami możesz mailowo [email protected]

Jeżeli chcesz wykorzystać materiały naszego autorstwa zamieszone na portalu skontaktuj się z nami: [email protected]