- Otrzymane podziękowania: 0
Malezja w listopadzie
- monia24
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #1314
przez monia24
Replied by monia24 on topic Odpowiedź:Malezja w listopadzie
My nie mamy póki co żadnego sprecyzowanego planu....musimy zakończyć wszystkie sprawy na uczelni i dopiero wtedy usiądziemy i będziemy planować. Jezeli chodzi o jakies spotkanie to ja całe wakacje jestem w Krk, więc daj znac kiedy mozesz ja sie dostosuje:) pozdrawiam
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Puszek
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #1311
przez Puszek
Replied by Puszek on topic Odpowiedź:Malezja w listopadzie
Chętnie się spotkam pogadać, dzisiaj raczej nie będę może za tydzień.
Trasę tworzymy mamy miesiąc czasu próbuje jakoś logistycznie to opanować na pewno będziemy w Tajlandii i Kambodży mocno się zastanawiam nad Malezją .
Trasę tworzymy mamy miesiąc czasu próbuje jakoś logistycznie to opanować na pewno będziemy w Tajlandii i Kambodży mocno się zastanawiam nad Malezją .
- Albin
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
14 lata 4 miesiąc temu #1303
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:Malezja w listopadzie
Róbcie zdjęcia i opisy :laugh: liczymy na Waszą relację i slajdowisko po powrocie
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
- cent-urion
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #1302
przez cent-urion
Replied by cent-urion on topic Odpowiedź:Malezja w listopadzie
Cześć Monia,
6.11 wylatujemy ( ja z Krk i znajoma z wa-wy) do BBK i tego samego dnia chcemy przekroczyć granice z Kambodża, później Laos (zaczynamy od Krainy 4 tysięcy wysp:)i w gore i znowu Tajlandia od północy i jak zostanie czas(będziemy tam 3 tyg.) to może jakaś (nie oblegana - jeśli takie jeszcze sa) wysepka. Może gdzieś nasze drogi sie skrzyżują? Pamiętam jak pierwszego wieczora w Grenadzie w Nikaragui spotkaliśmy dziewczynę z Limanowej Ciekaw jestem bardzo Malezji, jest to miejsce na mojej liście jak każdy azjatycki kraj, choć obawiam się ze może być bardzo „europejska” jak już jest np. Tajlandia.
6.11 wylatujemy ( ja z Krk i znajoma z wa-wy) do BBK i tego samego dnia chcemy przekroczyć granice z Kambodża, później Laos (zaczynamy od Krainy 4 tysięcy wysp:)i w gore i znowu Tajlandia od północy i jak zostanie czas(będziemy tam 3 tyg.) to może jakaś (nie oblegana - jeśli takie jeszcze sa) wysepka. Może gdzieś nasze drogi sie skrzyżują? Pamiętam jak pierwszego wieczora w Grenadzie w Nikaragui spotkaliśmy dziewczynę z Limanowej Ciekaw jestem bardzo Malezji, jest to miejsce na mojej liście jak każdy azjatycki kraj, choć obawiam się ze może być bardzo „europejska” jak już jest np. Tajlandia.
- monia24
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #1301
przez monia24
Replied by monia24 on topic Odpowiedź:Malezja w listopadzie
Witam, jasne:) Byłoby super!Jesteście z Krk?Jeśli tak to możemy umówić się kiedyś i pogadamy o naszych planach:) co wy na to?Może na jakimś slajdowisku w śródziemiu?Pozdrawiam.
- Puszek
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
14 lata 5 miesiąc temu #1273
przez Puszek
Replied by Puszek on topic Odpowiedź:Malezja w listopadzie
Witam mam bilet na 10 listopada do Bangkoku plan jest w trakcie tworzenia. Może uda się spotkać gdzieś w podróży albo przejechać kawałek razem.
Jadzie nas dwóch. Proponuje zostać w kontakcie
Jadzie nas dwóch. Proponuje zostać w kontakcie
Czas generowania strony: 0.353 s.