- Otrzymane podziękowania: 0
przejście Polskich Tatr i żurek we wszystkich schr
- Tomek
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #1453
przez Tomek
Replied by Tomek on topic Odpowiedź:przejście Polskich Tatr i żurek we wszystkich schr
Reszta Ekipy również Cię Pozdrawia
Daj znac jak będziesz miał pomysł na kolejną wyprawę
Daj znac jak będziesz miał pomysł na kolejną wyprawę
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
14 lata 4 miesiąc temu #1444
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:przejście Polskich Tatr i żurek we wszystkich schr
Żurek gotowy i podany do stołu :laugh:
www.klubpodroznikow.com/relacje/gory/705-szlakiem-zurku
www.klubpodroznikow.com/relacje/gory/705-szlakiem-zurku
.
.
.
.
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #1429
przez Albin
.
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:przejście Polskich Tatr i żurek we wszystkich schr
Z resztą załogi mijałem się przy wodogrzmotach i nie bardzo mieli ochotę na dalszą wędrówkę ja dałem jeszcze szansę na żurek tej budce na parkingu w Palenicy ale pyskata małolata z petem w zębach nad talerzem potwierdziła moje wcześniejsze obserwacje tego miejsca i wszystkim proponuję omijać z daleka ten góralski przybytek. Kończę obrabianie zdjęć i pisanie więc jutro powinna cała relacja pojawić się na stronie. Pozdrów resztę ekipy .
.
.
.
.
- Tomek
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 4 miesiąc temu - 14 lata 4 miesiąc temu #1428
przez Tomek
Replied by Tomek on topic Odpowiedź:przejście Polskich Tatr i żurek we wszystkich schr
Żurek w roztoce był zdecydowanie najlepszy.
Pozdrowienia od kolegi z trasy
Ps. mnie burza niedzielna złapała na wysokości 2400 npm i nie wszedłem niestety na Rysy po samotnej wędrówce, gdy reszta załogi nie dała już rady
Pozdrowienia od kolegi z trasy
Ps. mnie burza niedzielna złapała na wysokości 2400 npm i nie wszedłem niestety na Rysy po samotnej wędrówce, gdy reszta załogi nie dała już rady
Ostatnia14 lata 4 miesiąc temu edycja: Tomek od.
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #1409
przez Albin
.
.
.
.
Wróciłem do domu...
Po przejściu sporego kawałka naszych pięknych Tatr z 20 kilogramowym plecakiem, dziwną opuchlizną nóg i poparzeniem 2 stopnia , akcją TOPR-u na Świnicy , burzą z gradem i piorunami, testowanie żurku zaliczone.
Jednodniowe czy weekendowe wypady w Tatry nie dadzą aż tylu możliwości zagłębienia się w rytm górskiego życia.
Taki przemarsz polecam wszystkim. Wiele zdjęć i sytuacji na trasie i myślę że szybko poradzę sobie z obrobieniem i opisaniem przejścia co do żurku to NR.1 jest schronisko "Stara Roztoka" gdzie poza najlepszym żurkiem w Tatrach podają też pyszne naleśniki z serem i jagodami .
Po przejściu sporego kawałka naszych pięknych Tatr z 20 kilogramowym plecakiem, dziwną opuchlizną nóg i poparzeniem 2 stopnia , akcją TOPR-u na Świnicy , burzą z gradem i piorunami, testowanie żurku zaliczone.
Jednodniowe czy weekendowe wypady w Tatry nie dadzą aż tylu możliwości zagłębienia się w rytm górskiego życia.
Taki przemarsz polecam wszystkim. Wiele zdjęć i sytuacji na trasie i myślę że szybko poradzę sobie z obrobieniem i opisaniem przejścia co do żurku to NR.1 jest schronisko "Stara Roztoka" gdzie poza najlepszym żurkiem w Tatrach podają też pyszne naleśniki z serem i jagodami .
.
.
.
.
- Gość
14 lata 4 miesiąc temu #1407
przez
Replied by on topic Odpowiedź:przejście Polskich Tatr i żurek we wszystkich schr
Sobota:
Dzisiaj z Pięciu Stawów przez Szpiglasowy Wierch, Morskie Oko, schronisko w Starej Roztoce i wracam Roztoką do Pięciu Stawów.
Dzisiaj z Pięciu Stawów przez Szpiglasowy Wierch, Morskie Oko, schronisko w Starej Roztoce i wracam Roztoką do Pięciu Stawów.
Czas generowania strony: 0.411 s.