- Otrzymane podziękowania: 0
foto weekendy w Pradze, Wiedniu, Budapeszcie
- dedos
- Wylogowany
- Zablokowany
Less
Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #3319
przez dedos
Replied by dedos on topic Odpowiedź:foto weekendy w Pradze, Wiedniu, Budapeszcie
Dziękuję za odpowiedź! Oczywiście jestem zainteresowana wyjazdem
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- Gość
13 lata 4 miesiąc temu #3318
przez
Replied by on topic Odpowiedź:foto weekendy w Pradze, Wiedniu, Budapeszcie
Co do terminu wyjazdu (o ile mi wiadomo) nie ma jeszcze konkretnych ustaleń. Być może sierpień, może wrzesień.
Grupa wiekowa jest jak zwykle otwarta. Z dotychczasowych doświadczeń wydaje mi się, że nie ma to większego znaczenia i Klubowicze świetnie się bawią niezależnie od wieku.
Najgorzej jest z ilością chętnych, bo - pomimo ciągłych apeli - tylko niektórzy ujawniają się na forum. To niestety bardzo utrudnia organizację, więc ponowię prośbę: przedstawiajcie i zgłaszajcie się przez forum! To bardzo pomoże.
Grupa wiekowa jest jak zwykle otwarta. Z dotychczasowych doświadczeń wydaje mi się, że nie ma to większego znaczenia i Klubowicze świetnie się bawią niezależnie od wieku.
Najgorzej jest z ilością chętnych, bo - pomimo ciągłych apeli - tylko niektórzy ujawniają się na forum. To niestety bardzo utrudnia organizację, więc ponowię prośbę: przedstawiajcie i zgłaszajcie się przez forum! To bardzo pomoże.
- dedos
- Wylogowany
- Zablokowany
Less
Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #3317
przez dedos
Replied by dedos on topic Odpowiedź:foto weekendy w Pradze, Wiedniu, Budapeszcie
Podpinam się pod pytanie luc4s. Kiedy wyjazd? Jak dużo jest chętnych? W jakiej grupie wiekowej są uczestnicy?
Wybaczcie, że tyle pytań ale jestem nowa na forum a nie przeczytałam jeszcze większości postów
Wybaczcie, że tyle pytań ale jestem nowa na forum a nie przeczytałam jeszcze większości postów
- luc4s
- Wylogowany
- Senior forum
Less
Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #3276
przez luc4s
Replied by luc4s on topic Odpowiedź:foto weekendy w Pradze, Wiedniu, Budapeszcie
Kiedy planujecie wyjazd? Zabrałbym się z Wami, ale niestety jeszcze wakacji nie mam.
- zkarola
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #3275
przez zkarola
Replied by zkarola on topic Odpowiedź:foto weekendy w Pradze, Wiedniu, Budapeszcie
A czas się znajdzie Byle króliczek nie uciekał za szybko
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
13 lata 4 miesiąc temu #3273
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:foto weekendy w Pradze, Wiedniu, Budapeszcie
Nie chodzi o to by złapać króliczka ale by go gonić :laugh: a każda przesiadka może być okazją do zwiedzania i focenia ... biorąc pod uwagę że są to wakacje i większość to studenci wiec każda oszczędność ma znaczenie .
Dzięki za podpowiedź :laugh:
Dzięki za podpowiedź :laugh:
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Czas generowania strony: 0.385 s.