- Otrzymane podziękowania: 3
nowy oddział Klubu w Łodzi
- Albin
- Autor
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
12 lata 1 tydzień temu - 11 lata 11 miesiąc temu #7017
przez Albin
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Replied by Albin on topic Odpowiedź:nowy oddział Klubu w Łodzi
Z przykrością informujemy że Klub Podróżników Śródziemie zaprzestał działalności i organizowania slajdowisk w Łodzi.
Niestety, działania na odległość a zwłaszcza w oparciu o niekompetentne osoby, nie przyniosły zamierzonych efektów.
Jakiekolwiek dalsze działania w miejscu w jakim zainicjowaliśmy slajdowiska pod szyldem Klubu Podróżników Śródziemie o/Łódź nie są już firmowane przez KP "Śródziemie".
Niestety, działania na odległość a zwłaszcza w oparciu o niekompetentne osoby, nie przyniosły zamierzonych efektów.
Jakiekolwiek dalsze działania w miejscu w jakim zainicjowaliśmy slajdowiska pod szyldem Klubu Podróżników Śródziemie o/Łódź nie są już firmowane przez KP "Śródziemie".
.
Zapraszam na profil prywatny:
klubpodroznikow.com/tatromaniak-autor?showall=1
.
.
.
Ostatnia11 lata 11 miesiąc temu edycja: Albin od.
Please Logowanie or Zarejestruj się to join the conversation.
- joankas777
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 1 miesiąc temu #6719
przez joankas777
Replied by joankas777 on topic Odpowiedź:nowy oddział Klubu w Łodzi
Dopiero wczoraj zapisałam się do klubu i mam zamiar być tutaj częstym gościem.Wszystko stało się oczywiście za sprawą sobotniego spotkania w Kei.Byłam,widziałam,słuchałam,miałam nawet miejsce Vipowskie przy samej scenie no i wygrałam jedną z książek :laugh:
Keję znam od dawna,przychodzę tam od czasu do czasu ale to spotkanie było wyjątkowe i bardzo się cieszę,że w nim uczestniczyłam.Zresztą sam główny temat nie był mi obcy bo w Indiach byłam i część z przedstawianej trasy sama pokonałam, więc fajnie było wszystko sobie przypomnieć.Do zobaczenia za tydzień w następy wtorek
Keję znam od dawna,przychodzę tam od czasu do czasu ale to spotkanie było wyjątkowe i bardzo się cieszę,że w nim uczestniczyłam.Zresztą sam główny temat nie był mi obcy bo w Indiach byłam i część z przedstawianej trasy sama pokonałam, więc fajnie było wszystko sobie przypomnieć.Do zobaczenia za tydzień w następy wtorek
- Gość
12 lata 1 miesiąc temu #6710
przez
Replied by on topic Odpowiedź:nowy oddział Klubu w Łodzi
Tak oczywiście już go przeczytałem. W piwnicy będziecie mnie słuchać? :laugh:
Oj Radio Żak chyba nie miało nigdy tylu słuchaczy
Oj Radio Żak chyba nie miało nigdy tylu słuchaczy
- zkarola
- Wylogowany
- Administrator
Less
Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #6709
przez zkarola
Replied by zkarola on topic Odpowiedź:nowy oddział Klubu w Łodzi
Super! Podejrzewam że nie wrócimy tak wcześnie. Jakoś tak się już utarło że najwcześniej wracamy ostatnim dziennym, czyli chwilę przed godziną 00:00. Bywa też ze rozmowy są tak wciągające że nie kończą się Ale możemy posłuchać przecież w Piwnicy, o to jest nawet bardzo dobry pomysł A o kolejnych audycjach informuj
Pierwszy artykuł ze zdjęciami na podstronie Łodzi właśnie napisałam, następne należą do Was:)
www.klubpodroznikow.com/lodz-aktualnosci...kow-rodziemie-w-odzi
Pierwszy artykuł ze zdjęciami na podstronie Łodzi właśnie napisałam, następne należą do Was:)
www.klubpodroznikow.com/lodz-aktualnosci...kow-rodziemie-w-odzi
- Gość
12 lata 1 miesiąc temu #6707
przez
Replied by on topic Odpowiedź:nowy oddział Klubu w Łodzi
Karolina zdjęcia fantastyczne, będe pokazywał je osobom które nie znają jeszcze tego miejsca.
Pierwszy pokaz slajdów mamy już prawie pewny, we wtorek będę znał temat. Z kilkoma osobami nawiązałem kontakt, a jutro nagrywamy audycje o klubie w Studenckim Radiu Żak Politechniki Łódzkiej, czyli reklamujemy się studentom.
Jeśli wrócicie wcześniej z poniedziałkowego slajdowiska to około 21:30 będziecie mogli mnie posłuchać pod tym adresem:
zak.lodz.pl/
Pierwszy pokaz slajdów mamy już prawie pewny, we wtorek będę znał temat. Z kilkoma osobami nawiązałem kontakt, a jutro nagrywamy audycje o klubie w Studenckim Radiu Żak Politechniki Łódzkiej, czyli reklamujemy się studentom.
Jeśli wrócicie wcześniej z poniedziałkowego slajdowiska to około 21:30 będziecie mogli mnie posłuchać pod tym adresem:
zak.lodz.pl/
- klakierka
- Wylogowany
- Świeżak
Less
Więcej
12 lata 1 miesiąc temu #6705
przez klakierka
Replied by klakierka on topic Odpowiedź:nowy oddział Klubu w Łodzi
Niestety informacja o inauguracji dotarła do mnie za późno, no ale mam nadzieję, że jeszcze nic straconego, zaraz wysyłam mejla koledze Marcinowi.
Co prawda Mahometem się jeszcze nie czuje, ale miło że już po jednym poście kolega Gradd dostrzega we mnie przejawy boskości
Ale tak poważnie pisząc to ciesze się, że będę mogła pomóc i do zobaczenia we wtorek
Co prawda Mahometem się jeszcze nie czuje, ale miło że już po jednym poście kolega Gradd dostrzega we mnie przejawy boskości
Ale tak poważnie pisząc to ciesze się, że będę mogła pomóc i do zobaczenia we wtorek
Czas generowania strony: 0.411 s.